Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

19.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola skončil překvapivým debaklem, Žebrák deklasoval Chyňavu


Branky


1. J. Lukeš , 7. J. Novák , 22. J. Lukeš , 31. D. Pergl , 44. M. Žalud , 69. K. Vajs - 76. M. Husák
3

Nečekaná nadílka pro Chyňavu, vzhledem k výkonu obrany, která byla děravá jako ementál, však zasloužená. Za první poločas si téměř celý tým domácích řekl o zařazení do sestavy kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žebrák nasázel Chyňavě bůra za poločas

Na podzim Chyňava doma porazila Žebrák 1:0 po brance Hebedy a utkání dohrávala v deseti. Jenomže tento zápas byl úplně jiný.

Sotva se rozběhla úvodní minuta unikl po levém křídle Lukeš a technickým obloučkem přehodil vysunutého brankáře 1:0. V 7. minutě po zahraném rohovém kopu se v malém vápně blýskl výstavním výskokem Novák a hlavou zařídil 2:0. Žebrák pokračoval v rychlých, přímočarých kombinacích a soupeř vůbec nestíhal. V 15. minutě Čeřovský z přímého kopu z 30 metrů vyzkoušel pozornost brankáře Kačírka, ten vytěsnil na roh. Ve 22. minutě pouštěla obrana dlouhý míč pro brankáře, ten u šestnáctky skluzem odvracel, ale přímo na kopačky Lukeše, jenž z 23 metrů nasměroval do opuštěné branky 3:0. Po chvíli zdařilou přihrávku Kučery poslal D. Pergl do spojnice břevna a tyče. Ve 31. minutě unikl Vajs a ideálně připravil pro D. Pergla, který z 6 metrů překonal brankáře. V té době byl k vidění nejhezčí fotbal v podání Žebráka v sezoně. Ve 44. minutě zahrával z rohu šestnáctky přímý kop Žalud, díky své výborné kopací technice míč zapadl u zadní tyče do sítě 5:0.

Do branky hostů se musel postavit střelec Daniel Steiner

Po změně stran se do branky hostí nečekaně postavil Daniel Steiner a vystřídal zraněného Drekslera. Sestavou zamíchalo i dvojí střídání. D. Steiner postupně úspěšně zasahoval proti vysokým centrům a vychytal dvě gólovky. V 69. minutě však nemohl nic dělat, když stoper promáchl odkop a z 6 metrů snadno zakončil Vajs 6:0. V 76. min vybojoval ztracený míč Hebeda, vybídl do úniku Husáka, jenž obehrál obránce a ze 7 metrů zařídil čestný úspěch. Hra se postupně viditelně rozdrobila, Žebrák předváděl jen lepší údržbu. Před koncem zachraňoval podařeným zákrokem D. Steiner při vyložené šanci D. Pergla.

V příštím kole Chyňava doma vyzve Březovou. Žebrák hraje v neděli dopoledne proti Cembritu Beroun.

 

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak TOS Žebrák
Jan Novák, hráč: Na zápas s Chyňavou jsme se hodně těšili. Po dlouhé době nás čekal kvalitní soupeř, kterému jsme chtěli oplatit podzimní porážku 1:0 a nechtěli jsme dopustit stejný průběh, který nás potkal na jejich hřišti, kdy po vstřelení branky z jejich jediné šance zápasu cca 60 minut probíhalo pouze válení na hřišti a zdržování hry. Od prvního hvizdu bylo na hřišti pouze jedno mužstvo, když po rozehrání soupeřem je o balon ihned připravil ještě v kruhu David Pergl, který posunul na kraj zálohy, následovala chytrá nahrávka Aleše Procházky přes obránce na Honzu Lukeše, který si bez problému poradil s golmanem a krásně ho přehodil, 1:0. V duchu první rozehrávky Chýňavských hráčů probíhal celý první poločas. Presink domácího mužstva byl po celém hřišti, hosté se za půlku dostali pouze odkopem z nouze, což v klidu vždy vyřešila domácí obrana. Druhý gól padl po centru hned v sedmé minutě, kdy jsem nejvýše vyskočil já a bylo to 2:0. Do půle ještě přidal svůj druhý gól zápasu Honza Lukeš, David Pergl, který navíc krásně trefil i spojnici břevna a z trestného kopu krásně uklidil Martin Žalud ml. Hostující tým neměl vůbec prostor na jakoukoli rozehru a když už, tak je o balon nejčastěji připravil Totti David Pergl, který byl opravdu všude. Jeho fyzický fond a chuť do hry je něco neuvěřitelného. Rozdává přihrávky na polovině soupeře, aby o pár vteřin později skluzem soupeři vzal balon u našeho vápna. Soupeř jeho tvrdší, ale nijak zákeřný styl často neunesl, nad zákroky brečel a snažil se na něj (žalovat u rozhodčího), což také nijak úspěšně nedopadlo. Domácí neřešili ani vulgární slova od hostujících, kteří výsledek neunášeli a občas šli za hranu fair play. Např. došlápnutí Martina Žaluda, který již delší dobu neměl balon, kdy se pak hostující hráč omlouval, mluví za vše. Po přestávce ještě na 6:0 zvyšoval Karel Vajs a výsledek jen korigoval M. Husák, když o pár minut dříve předvedl neuvěřitelně reflexivní zákrok i golman domácích Lukáš Kačírek, kdy na něj šla pohotová střela cca ze dvou metrů. Včerejší hru domácích vystihují asi nejlépe slova pana Sýkory, který řekl, že za první poločas by si celá jedenáctka domácích zasloužila být v sestavě kola.




Sestavy


TJ Spartak TOS Žebrák
L. Kačírek [-] - A. Procházka [-] (60. T. Pergl [-] ) , M. Žalud [-] , I. Kučera [-] (71. J. Calda [-] ) , J. Novák [-] (66. P. Nečas [-] ) - L. Vojta [-] (64. D. Muller [-] ) , D. Pergl [-] , A. Vokáč [-] - J. Lukeš [-] , K. Vajs [-] - O. Kuška [-]

SK Chyňava
L. Dreksler [-] (46. M. Husák [-] ) - P. Petrbok [-] (32. N. Žáček [-] ) , A. Vejvoda [-] , J. Kříž [-] , L. Jelínek [-] (46. J. Petrbok [-] ) - D. Steiner [-] , J. Lorenc [-] , Z. Steiner [-] , J. Čeřovský [-] , V. Vaněk [-] - - J. Hebeda [-] (76. L. Flíček [-] )

ŽK: 30. D. Pergl , 39. J. Novák , 74. D. Muller - 34. J. Čeřovský , 70. A. Vejvoda .
Hráči zápasu: J. Lukeš , D. Pergl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KNOTEK Václav - HÁJEK Václav, FRANC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Šlágr kola Chyňava je teď slušně rozjetá, nicméně si myslím, že Žebrák doma neprohraje.