Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

18.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyňava před dvě stě padesáti diváky deklasovala Nový Jáchymov, Daniel Steiner se blýskl čtyřmi góly


Branky


4

Chyňava i bez svých útočných klenotů Hebedy, Kasla i Vlčka překvapila výborným výkonem a sestavou plných mladých nadějí. V době, kdy Jáchymov se herně vzpamatoval obdržel do kabin dva slepené góly. Druhý poločas byl zcela v režii domácích. Návštěva byla rovněž sváteční 250 diváků a naprosto slušná atmosféra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Lorenc se trefil už v první minutě

Hned v úvodní minutě hostující obránce podběhl míč D. Steiner přesně stříleným centrem vybídl ke skórování Lorence, jenž v pádu ze 4 metrů napnul síť 1:0. Poté pohledná střela Čeřovského z 30 metrů proletěla nad brankou. Ve 29. minutě připravil Morstein pro Merhauta, jeho slaboučká hlavička byla snadnou pochoutkou pro brankáře. Jáchymov přebíral iniciativu, o velké zlepšení se přičinil zejména Patera. Ve 35. minutě v dobré pozici vychytal Morsteina brankář Dreksler. Největší příležitost k vyrovnání se zrodila ve 37. minutě, kdy centrovaný míč Morstein ze 2 metrů u tyče minul branku. V největším tlaku hostí ve 39. minutě vymyslel vzornou kolmici D. Steiner, na ní naběhl Lorenc a z 9 metrů podél brankáře 2:0. Ve 43. minutě vypustil střelu z 18 metrů Husák a s tečí soupeře 3:0.

Daniel Steiner vstřelil čtyři góly

Vyhrávající tým opět předvedl rychlý gól, když v 50. minutě Husák nastřelil tyč a od ní dopravil na správné místo dobíhající D. Steiner. V 55. minutě se vydařila průniková přihrávka Merhautovi a Morstein podél brankáře z 11 metrů snížil na 4:1. V 59. minutě unikl aktivní Husák, v malém vápně jej srazil Odeesho Yaqo a nařízenou penaltu suverénně proměnil D. Steiner 5:1. Poté Patera z úhlu nepřelstil brankáře Drekslera. V 66. minutě Husák obešel vybíhajícího brankáře a D. Steiner z bezprostřední blízkosti 6:1. V 78. minutě sehrála čtveřice útočníků neskutečné bago proti dvěma obráncům a do prázdné branky zakončil Čeřovský 7:1. V 87. minutě po obléhání branky z úrovně šestnáctky D. Steiner završil velikonoční střelecké hody.  

 

U Chyňavy nejlepší Daniel Steiner, Jan Lorenc a Martin Husák – celý útok.

 

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Čechie Nový Jáchymov
Nový Jáchymov: Zápas se velice těžko hodnotí, protože naši hráči vyrobili neuvěřitelné množství školáckých chyb a soupeř je neomylně trestal.



Sestavy


SK Chyňava
L. Dreksler [-] - P. Petrbok [-] , A. Vejvoda [-] , J. Kříž [-] , L. Jelínek [-] - D. Steiner [-] , J. Lorenc [-] (78. J. Buncík [-] ) , Z. Steiner [-] (60. D. Zíma [-] ) , J. Čeřovský [-] , V. Vaněk [-] - M. Husák [-] -

TJ Čechie Nový Jáchymov
B. Bednář [-] - M. Stárek [-] (55. V. Cimpa [-] ) , J. Červenka [-] , M. Krákora [-] , Y. Odeesho [-] - L. Bartoš [-] , L. Patera [-] , L. Spurný [-] , T. Frydrych [-] - J. Morstein [-] , Z. Merhout [-] -

ŽK: 59. Y. Odeesho , 65. J. Morstein , 84. J. Červenka .
Hráči zápasu: M. Husák , J. Lorenc , D. Steiner .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Červenka Martin - BIDŠOVSKÝ Pavel, BICAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Zdeněk Steiner st.
Tip experta: výhra domácích

Chceme navázat na 100% jarní úspěšnost, snad to vyjde.

Tip: výhra domácích