0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2019 17:00

18.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Barták trefil dvěma góly výhru Březové


Branky


4

Karlštejnu odešla na jaře řada dobrých hráčů a na předváděném výkonu je to znát. Soupeř se sešel dokonce v ideálním složení a byl viditelně lepším týmem. Přes Dupače neprošla ani noha, tentokrát mu hodně v obraně pomáhal Šobek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 27. minutě se skvělým zákrokem vyznamenal Humpolík

Od počátku spíše překopávaná a fotbalovost chyběla. První pohlednější akce se zrodila až v 15. minutě, kdy po narážečce Míčka pálil z 17 metrů vedle Spousta. Po chvíli přímočarý útok soupeře zatáhl Gráz, brankář Košťálek proti nedůraznému zakončení zblízka neměl problém zachránit. V 27. minutě vyslal utěšenou střelu z 15 metrů Kadlec, u tyče skvělým zákrokem se vyznamenal Humpolík. Postupně Březová byla stále více aktivnějším celkem. Ve 37. minutě pálil z 22 metrů pod břevno Lorenc a Humpolík konečky prstů vytěsnil na břevno. Po chvíli Beneš nečekanou střelou z 30 m orazítkoval spojnici břevna a tyče.

Hostující Barták se dvakrát trefil

Po změně stran zahrával P. Kučera přímý kop z 35 metrů, měl neobvyklou dráhu střely a Brankář Košťálek s problémy odvrátil na roh. V 58 min byl nařízen nepřímý kop uvnitř šestnáctky, hosté museli postavit zeď sotva 2 metry od brankové čáry. Hradbu těl však P. Kučera nepropálil. V 65. minutě zahrával standardku od poloviny Šobek, míč se ocitl ve skrumáži a z ní jej vydřel Barták a z 7 metrů překonal k tyči brankáře 0:1. Karlštejn se zmohl pouze na několik centrů do malého vápna, staly se snadnou kořistí Košťálka. V 79. minutě přenesl hru krásným křížným pasem Šobek, neobsazený Barták vnikl ze strany do pokutového území, brankář střelu sice zblokoval, ale Barták pokračoval v běhu a na brankové čáře doklepl na 0:2. Poté se hostující obrana dlouho dívala na Klusáka, co dokáže u penalty s míčem, až jej napálil z 9 metrů do břevna. Po prostřídání si již Březová pohlídala úspěšný výsledek.

 

Nejlepším hráčem u Karlštejna byl Pavel Kučera. U Březové vyčnívali Dupač, Šobek, Barták.

 

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Karlštejn
Michal Šaman, hráč: Naprosto zasloužená porážka. Chyběl nám důraz, kombinace, střelba, zkrátka vše, čím bychom soupeře dostali pod tlak. Hra byla z naší strany chaotická, vůbec jsme se nedokázali dostat do zápasu. Nezbývá než soupeři pogratulovat ke třem bodům.

SK Březová – Bzová
Petr Dupač, hráč: Asi není co dodat článek přesně vystihuje průběh utkání. Březová je v laufu, a hlavně se schází v nejsilnější sestavě, a proto se nemusí bát ani silnějších týmu při vší úctě ke Karlštejnu bylo by smutné kdyby jsme nevyhráli.



Sestavy


TJ Karlštejn
J. Humpolík [-] - M. Šaman [-] , V. Machulka [-] , R. Gráz [-] , E. Klusák [-] , O. Štěpánek [-] (75. R. Jung [-] ) , P. Kučera [-] , O. Cajthaml [-] (56. I. Klečka [-] ) , M. Červený [-] , M. Čermák [-] , J. Matera [-]

SK Březová – Bzová
M. Košťálek [-] - L. Mička [-] , J. Malý [-] , M. Barták [-] (89. P. Vokáč [-] ) , J. Beneš [-] , T. Lorenc [-] (75. D. Novák [-] ) , D. Vopršál [-] (60. D. Pavlík [-] ) , J. Kadlec [-] , D. Spousta [-] , P. Dupač [-] , P. Šobek [-] (87. R. Sitta [-] )

ŽK: 90. M. Šaman - 58. T. Lorenc , 58. M. Košťálek .
Hráči zápasu: P. Kučera - P. Šobek , P. Dupač , M. Barták .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MARX Ivan - ŠPIVÁK Radek, CHVÁTAL Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Zdeněk Steiner st.
Tip experta: remíza

Domácí nejsou v optimální formě a hosté podávají na jaře dobré výkony.

Tip: výhra hostů