Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

17.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyňava zůstává na jaře stále stoprocentní, poradila si i se Stašovem


Branky


7

Oba týmy na jaře před duelem byly stoprocentní. Chyňavě pomohl poměrně rychlý gól V. Vaňka a gól do kabin v podání D. Steinera. Ve druhé půli si utkání už dokázala pohlídat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do kabin s dvoubrankovým náskokem

Stašov jakoby příliš uspokojený ze zisku devíti bodů z předešlých zápasů. Chyňava nuceně silně omladila, přesto působila sehraně a chytrým fotbalem všechny udivila. Rozhodla první půle, když domácí navíc neproměnili několik možností. Chyňava bez pěti borců ze základu, do sestavy se vrátil po zranění Dreksler.

V úvodu se přece jen Chyňava hledala, hodně zachránil Dreksler a obětavá obrana. V 13. minutě se nepodařilo dotáhnout T. Eichenmannovi sólo a z protiútoku se odražený míč dostal k Vaňkovi, který placírkou přes celou branku zařídil 0:1. Opět řada možností Stašova, série šesti rohů bez výsledku a přišel trest ve 41. minutě se pěkně uvolnil sedmnáctiletý David Zíma, jeho centr z první z úrovně šestnáctky krásně trefil D. Steiner 0:2. Byla to další sprcha a hosté hru šikovně rozkouskovali, přesto ještě nastřelili dvě břevna a D. Steinera dvakrát vychytal Čermák.

Domácím vrátil naději T. Eichenmann

V 60. minutě unikl v křídelním prostoru Z. Steiner a Čeřovský zvýšil na 3:0. V 68. minutě nevyšla hostům ofsajdová past a T. Eichanmann z vlastního úniku snížil. Utkání se hrálo férově a v klidu, rozhodčí Špivák udržel nastavený metr spravedlivě pro oba týmy.

 

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.



Sestavy


TJ Stašov
J. Čermák [-] - L. Lojek [-] , M. Langer [-] , J. Malý [-] , D. Hruška [-] , T. Eichenmann [-] , L. Stádník [-] , M. Fiala [-] (46. P. Vyžďura [-] ) , O. Kulička [-] , K. Roztočil [-] , V. Šabat [-] (63. A. Kučera [-] )

SK Chyňava
L. Dreksler [-] - A. Vejvoda [-] , Z. Steiner [-] , J. Petrbok [-] , P. Petrbok [-] - J. Kříž [-] , J. Čeřovský [-] , D. Steiner [-] , V. Vaněk [-] (89. L. Flíček [-] ) - D. Zíma [-] (81. R. Kohout [-] ) , M. Husák [-] (78. I. Valach [-] ) -

ŽK: 89. L. Lojek .
Hráči zápasu: J. Čermák - D. Steiner , D. Zíma , L. Dreksler .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠPIVÁK Radek - ŠNAJDR Jan, KRÁLÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Michal Šaman
Tip experta: výhra hostů

Čekám vyrovnaný duel. Oba týmy mají na jaře zatím slušné výsledky. Rozhodne větší hráčská kvalita chyňavských.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů