6:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

17.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žebrák nasekal Karlštejnu šestku, ten však přijel pouze v devíti, Vajs dal hattrick za deset minut


Branky


24. A. Vokáč , 48. J. Novák , 75. M. Herejt , 79. K. Vajs , 85. K. Vajs , 89. K. Vajs
7

V zápase rozhodla rychlá a zlomová branka ve druhé půli a poté následné představení Karla Vajse.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si prosadili jedenkrát

Karlštejn nastoupil pouze s devíti hráči, domácí dlouho nemohli najít recept na překonání jinak útočníka Šamana v brance. Raritou bylo, že jeho protější kolega Kačírek ani jednou za zápas nemusel míč chytit do rukavic. Torzo hostí obětavě dřelo, dokud síly nedošly, sice místy byli všichni ve vlastní šestnáctce a nakonec byli rádi za konec.

Již v úvodní minutě chytil Šaman tutovku Vajsovi, poté Müller v malém vápně překopl. Ve 14. minutě Müller střílel dobře k tyči, robinsonádou zachránil brankář. Teprve ve 24. minutě zahraný rohový kop připomínal signál a utaženou placírkou otevřel skóre Vokáč 1:0. Obranný val Karlštejna byl stále pozorný a favorit se trápil.

Hattrick Karla Vajse za deset minut

Po obrátce hned ve 48. minutě si naběhl mezi obránce ze zadní pozice Novák a umístěná střela z 14 metrů skončila u tyče 2:0. Postupně byl k vidění nezvykle velký počet ofsajdů, domácí se do nich nechali nachytat. V 69. minutě zabránil Šaman ve skórování Kučerovi v malém vápně. V 75. minutě po přistrčení Vokáče skóroval z 5 m Herejt 3:0. V 79. minutě se gólman dopustil první chyby, míč při pádu na zem neudržel a Vajs snadno dopravil do sítě. V 85. minutě ze 13 metrů z úhlu pod tělem brankáře Vajs 5:0. Dílo zkázy dokonal v 89. minutě opět Vajs, když si blafákem vytáhl gólmana z branky a do opuštěné svatyně pečetil stav 6:0.

 

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak TOS Žebrák
Spartak Žebrák: Již před zápasem bylo pravděpodobné, že o výsledku rozhodne přístup hráčů domácího Spartaku, zda nepodcení svého soupeře, který dorazil pouze s devíti hráči. Hra probíhala celou dobu pod kontrolou domácích hráčů na soupeřově polovině a čekáním na první gól. Po několika nepovedených koncovkách přišla na řadu nacvičená akce, kterou gólově zakončil nejmladší hráč na hřišti Adam Vokáč. Do druhého poločasu vstoupili domácí s chutí rozšířit brankové konto, což se po pár minutách povedlo naopak nejstaršímu z domácích, Honzovi Novákovi. Na hráčích Žebráku byla stále vidět chuť k útočnému pojetí, s další brankou přišel Matěj Herejt a vše dovršila nová podzimní posila Karel Vajs, který zaznamenal svůj první soutěžní hattrick za Žebrák. Tým z podhradí odevzdal bojovný výkon až do posledního hvizdu, ale Spartak vypadal velmi při chuti a snahy hostujících zneškodňoval již v zárodcích.

TJ Karlštejn
Michal Šaman, hráč: Do zápasu jsme nastoupili pouze v devíti hráčích, kdy navíc do branky musel hráč z pole. Dlouho jsme se drželi, ale postupem času proti dvojnásobné přesile logicky ubývaly síly. Podstatné ale pro nás bylo, že se nikdo nezranil ani nevykartoval. Čekají nás totiž důležitější zápasy než byl tento.



Sestavy


TJ Spartak TOS Žebrák
L. Kačírek [-] - J. Novák [-] , A. Procházka [-] , M. Žalud [-] - D. Pergl [-] (67. P. Nečas [-] ) , L. Vojta [-] , A. Vokáč [-] , D. Muller [-] (61. I. Kučera [-] ) , T. Kuník [-] (83. O. Kuška [-] ) - K. Vajs [-] , J. Lukeš [-] (56. M. Herejt [-] ) -

TJ Karlštejn
M. Šaman [-] - R. Jung [-] , M. Holeček [-] , V. Machulka [-] , R. Gráz [-] , J. Soukup [-] , Š. Zajíc [-] , P. Kučera [-] , O. Cajthaml [-] , M. Červený [-] , M. Čermák [-]

ŽK: 72. K. Vajs .
Hráči zápasu: J. Novák , A. Vokáč , K. Vajs .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BIDŠOVSKÝ Pavel - MARX Ivan, VEVERKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Michal Šaman
Tip experta: remíza

I když jsou domácí v tomto zápase jasným favoritem. Budu věřit našemu týmu a zkusím překvapení v podobě remízy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích