Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 13:30

17.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březové volno prospělo, Neumětely odjely se šestkou, Barták nastřílel hattrick


Branky


7

Březové minulý víkend měla volno a dle výsledku ze zápasového tempa nevyšla, naopak jasně přehrála Neumětely, kterým se nyní moc nedaří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili po dvaceti minutách

Neumětely zklamaly naprosto bez bojovnosti a bez zájmu o hru. Březová v silném složení zaslouženě bodovala. Na jasné gólové šance by teoreticky odpovídal výsledek 10:4.

Právě v úvodu si šemíci prohráli zápas, když zahodili několik šancí. Ve 20. minutě jim dal lekci z produktivity Barták, jenž se uvolnil v pokutovém území a na přední tyč zařídil vedení 1:0. Domácí zcela uklidnil ve 28. minutě opět Barták, kdy zasekl míč a chytře skóroval. Ve 38. minutě po rohovém kopu se výtečně prosadil Spousta 3:0.

Březová v rozmezí tří minut dala tři branky

Po změně stran si Březová na čtvrthodinku dala šlofíka. V 52. minutě přišla chyba obránce na míči, vzniklo přečíslení a Jaroslav Šebek snížil na 3:1. V 59. minutě domácí dobře zakombinovali a Barták si ideálně naběhl a dovršil hattrick 4:1. Hned v následující minutě Dupač z vlastní poloviny rychlým a dlouhým nákopem za obranu vyslal Spoustu, který z 32 metrů přeloboval brankáře. Po minutě unikl Míčka, zakončil do tyče a dobíhající Pavlík neměl těžkou pozici a napnul síť.

 

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.



Ohlasy k zápasu



SK Horymír Neumětely
SK Horymír Neumětely: Utkání v Březové opět nebylo z naší strany příliš vydařené. Čím dál častěji se u nás mluví o pásmu sestupu. Mnoho zápasů je před námi a mnozí také odepisují Broumy, ale A mužstvo musí zůstat ostražité, což se s Březovou nepodařilo. Tři branky v desetiminutových intervalech nebyl nejpovedenější první poločas. Ačkoliv jsme se soupeři dokázali přiblížit, ten následně předvedl svou dominanci a smetl nás dalšími třemi brankami.



Sestavy


SK Březová – Bzová
M. Košťálek [-] - L. Mička [-] , M. Todorov [-] (60. D. Pavlík [-] ) , M. Barták [-] (65. D. Novák [-] ) , J. Beneš [-] (82. P. Vokáč [-] ) , D. Vopršál [-] (79. L. Rosenbaum [-] ) , J. Kadlec [-] (87. M. Svoboda [-] ) , D. Spousta [-] , P. Dupač [-] , P. Šobek [-] , R. Sitta [-]

SK Horymír Neumětely
K. Hlavín [-] - L. Konopásek [-] , O. Pešta [-] , M. Kocman [-] - V. Bláha [-] (67. K. Hejduk [-] ) , V. Košťálek [-] , L. Tůma [-] , J. Laštovička [-] , M. Vršecký [-] (67. J. Barták [-] ) - J. Šebek [-] - J. Spousta [-] (65. D. Špicl [-] )

ŽK: 18. L. Mička , 20. P. Dupač , 54. J. Beneš - 4. O. Pešta , 38. L. Tůma .
Hráči zápasu: M. Barták .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠPICL Jan - PECKA Vlastimil, POS Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Michal Šaman
Tip experta: výhra domácích

Pro oba týmy ze spodku tabulky bude každý bod důležitý. Hostům bude chybět kanonýr Spousta, domácí naopak v prvním utkání porazili silný Žebrák. Tipuji tedy jedničku

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích