R. Ungr 14. (vl.)
J. Pichlík 37.
2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

15.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drozdov si došel pro vítězství v prvním poločase


Branky


14. R. Ungr (vl.) , 37. J. Pichlík
7

Drozdov v zápase těžil hlavně z úvodu utkání, kdy byl jasně lepším mužstvem. Postupně se dvakrát prosadil a potvrdil roli favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté neustáli nápor a vstřelili si vlastní branku

Drozdov soupeře od úvodu sevřel do kleští, byl u všeho dříve. Cembrit působil chaoticky, špatně pokrýval protihráče. Vše nasvědčovalo pohodovému zisku bodů pro favorita, posledních dvacet minut hosté nečekaně ožili, ale bez brankového efektu.

Logickým vyústěním náporu domácích byl v 14. minutě vlastní gól Berouna, když Větrovský zatočil rohový kop do malého vápna a v Ungr ve snaze odkopnout napnul síť 1:0.Poté ještě z 22 m Spurný utěšenou střelou líznul horní hranu břevna. V 37. minutě na ideální centr Otradovce naběhl Pichlík a z 4 metrů nezadržitelně zařídil stav 2:0.

Hostující David střílel pouze do břevna

Po obrátce teprve v 50. minutě se zrodila první pohlednější akce Cembritu, když David vysunul do sóla Palusku, který z 13 metrů nepatrně překopl břevno. Po hodině hry vyhrávající tým viditelně zvolnil a do konce utkání byl v tlaku hostí. V 66. minutě David z 23 metrů pěkně nastřelil břevno. Poté střílenému centru Vydry chyběly decimetry v ohrožení branky.

 

Autor: Ivan Sýkora



Ohlasy k zápasu



Cembrit Beroun
Ivan Sýkora, vedoucí mužstva: Drozdov určitě zvítězil zaslouženě, zklamáním pro mě byla skutečnost, že posledních dvacet minut přestal hrát. Stačilo, kdyby alespoň dva hráči z našeho týmu mohli být na hřišti, myslím, že jsme je mohli za tento výpadek potrestat. Sestava bez Nápravníka, Šťastného, Větrovce, Beňa, Čížka, Špirita, Kliera na to bohužel neměla. Dobrý pocit zůstal z toho, že jsme nedostali debakl a stejně mě potěšilo vystoupení obou táborů fanoušků.



Sestavy


TJ Drozdov
V. Krafek [-] - J. Zelenka [-] (57. P. Jedlička [-] ) , V. Štochl [-] , O. Otradovec [-] (68. R. Přidal [-] ) , V. Vodička [-] , M. Spurný [-] , A. Větrovský [-] , F. Kovařík [-] , J. Pichlík [-] (89. Š. Palek [-] ) , P. Sládek [-] , M. Voráček [-]

Cembrit Beroun
O. Grygar [-] - L. David [-] , D. Novotný [-] , R. Paluska [-] , M. Vydra [-] , J. Landa [-] (72. J. Schýbal [-] ) , L. Helebrant [-] , R. Ungr [-] (46. M. Novotný [-] ) , J. Celina [-] , J. Malý [-] , T. Veselý [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: PÁNEK Michal - PECKA Vlastimil, POS Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ FC Freyburg Trubín | Středočeský | Beroun

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Drozdov si poradí s Cembritem.