1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 12:00

15.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová bez dvou opor doma padla proti první Tlustici


Branky


6

Domácím chyběl kapitán Dupač a brankář Košťálek a bylo to znát. Tlustice nakonec vybojovala vítězství, ale jednoduché to neměla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po akci Badaraua dorazil míč do sítě Bláha

Na podzim Tlustice v poklidu vyhrála 3:0. Nyní to bylo pro Tlustici mnohem těžší utkání. Březová citelně postrádala brankáře Košťálka a stopera Dupače. Soupeř naopak v nejsilnějším složení. Utkání tvrdší, ale naprosto férové. Lze jej hodnotit jako vybojované vítězství favorita. Do přestávky měl tři šance, domácí nic. Po obrátce časté rušivé protiútoky byly krajně nebezpečné. V 20. minutě po samostatné akci Badaraua nadvakrát dorazil na správné místo Bláha 0:1.

Pavel Bláha deset minut před koncem rozhodl

Do druhé půle musel nastoupit do branky další hráč z pole – Míčka, jenž nahradil zraněného Šobka. Březová velkou obětavostí, nasazením dokázala v 52. minutě Pavlíkem vyrovnat, který vytěžil z akce po levé straně. Hostující Lenkvík orazítkoval břevno, na druhé straně David Spousta dřel a byl k neudržení. Rozhodující úspěch v 80. minutě zařídil Jan Ungr, když prošel středem a vysunul Bláhu, jenž podél brankáře skóroval.

 

Report ve spolupráci s panem Ivanem Sýkorou.



Ohlasy k zápasu


SK Březová – Bzová
SK Březová: V sobotu nás čekal lídr soutěže z Tlustice, na kterou jsme postrádali brankáře Košťálka a kapitána Dupače. Defenziva tak byla značně obměněná, do branky se postavil Šobek. Právě on v první půli několikrát svůj tým podržel dobrými zákroky. Nestačil pouze na důrazného Bláhu, který ve 20. minutě napotřetí doklepl míč do branky. Tlustice byla v prvním poločase lepším týmem a vyhrála i na vytvořené šance, přesto byl rozdíl jen jednobrankový. Do druhé půle Březová nastoupila se dvěma změnami, přičemž jednou z nich bylo vystřídání brankáře, kdy se místo zraněného Šobka postavil mezi tyče další hráč z pole Míčka. Březová ve druhém poločase zabrala. První gól ještě nebyl uznaný kvůli ruce domácího útočníka, v 52. minutě se po akci na levé straně hřiště prosadil už v souladu s pravidly kopem přes hlavu „Ibra“ Pavlík. Hra byla poté spíše vyrovnaná, Tlustice se však stále více tlačila dopředu a odměnou jí byl gól deset minut před koncem. Ungr zachytil špatnou rozehrávku domácí a založil akci, na jejímž konci byl opět Bláha, který prostřelil přízemní střelou Míčku. Březová i přes sympatický a bojovný výkon, zejména ve druhé půli, s lídrem OP prohrála 1:2




Sestavy


SK Březová – Bzová
P. Šobek [-] (46. D. Novák [-] ) - M. Müller [-] , J. Malý [-] , M. Todorov [-] (89. M. Košťálek [-] ) , M. Barták [-] (15. D. Pavlík [-] ) , J. Beneš [-] , T. Lorenc [-] , D. Vopršál [-] , J. Kadlec [-] , D. Spousta [-] , R. Sitta [-] (46. L. Mička [-] )

SK Tlustice
J. Červenka [-] - S. Souček [-] , O. Bartoš [-] , M. Jelen [-] (66. O. Šoch [-] ) , L. Lenkvík [-] , S. Badarau [-] , D. Turek [-] , P. Bláha [-] , J. Ungr [-] , J. Keckstein [-] , P. Jirovský [-] (76. P. Ungr [-] )

ŽK: 23. J. Beneš , 82. J. Kadlec - 43. S. Souček , 70. L. Lenkvík , 74. S. Badarau .
Hráči zápasu: P. Šobek , L. Mička - S. Badarau , P. Bláha .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: BIDŠOVSKÝ Pavel - MARX Ivan, VODIČKA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Tak tady nemůžu jinak, ale bude to těžké, věří v sílu a bojovnost našeho družstva.