3:1
(2:0)
76. T. Pergl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 12:00

14.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová se postarala o senzaci kola, porazila Spartak Žebrák


Branky


17. J. Beneš , 41. T. Lorenc , 90. M. Svoboda - 76. T. Pergl
8

Spartak Žebrák po dobré přípravě byl jasným favoritem v zápase. Jenomže Březová doma před stovkou diváků dokázala vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do dvoubrankového vedení

Na podzim Žebrák urval výhru 1:0 a po povedené přípravě chtěl odvést tři body. Jenomže od prvních minut byli proti velmi bojovní hráči Březové. Po zimě ještě pažit nebyl v ideální kondici, a to Spartaku Žebrák moc nevyhovovalo. Domácím chyběli Sitta a Míčka, ale i bez těchto opor hráli velmi houževnatě. V 17. minutě po přímém kopu Petra Dupače se prosadil Jan Beneš. Hosté byli lepší v kombinaci, ale nemohli si vytvořit velkou šanci. Ve 41. minutě ukázala i Březová, že umí hrát fotbal po pěkné kombinaci se šťastně zapsal mezi střelce i Tomáš Lorenc – 2:0.

Žebrák z Březové odjíždí s prázdnou

Do druhého poločasu Žebrák vstoupil velkým tlakem, do hry se dostal Pergl, který snížil na 2:1 ale až v 76. minutě. Ke konci už Žebrák hnal vše do útoku, to hráči Březové ustáli, navíc Spousta předložil krásnou nabídku pro Matěje Svobody, který dal na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Březová – Bzová
Petr Dupač, hráč: Podle mého názoru jsme vyhráli zaslouženě zápas jsme odmakali a myslím si, že oni nás podcenili. Žebráku určitě uškodilo že jim chyběl Pergl je to takový blázen a umí to vyhecovat, ale já tyhle hráče mám rád. I když nám taky chyběli dva hráči základní sestavy Radík Sitta a Lukáš Míčka, ale makali jsme i za ně. Nejlepší hráči zápasu od nás jistota v bráně Martin Košťálek, Jan Beneš, David Spousta a podle našeho vedení i já ze Žebráku podle mě vynikal Adam Vokáč a střídající Tomáš Pergl.




Sestavy


SK Březová – Bzová
M. Košťálek [-] - M. Müller [-] , D. Pavlík [-] (83. M. Svoboda [-] ) , M. Barták [-] , J. Beneš [-] , P. Šobek [-] , T. Lorenc [-] (57. M. Todorov [-] ) , P. Dupač [-] , D. Vopršál [-] (67. D. Novák [-] ) , J. Kadlec [-] , D. Spousta [-]

TJ Spartak TOS Žebrák
L. Kačírek [-] - J. Novák [-] , I. Kučera [-] (52. T. Pergl [-] ) , D. Muller [-] - A. Vokáč [-] , A. Procházka [-] - M. Herejt [-] (46. J. Lukeš [-] ) - K. Vajs [-] , M. Žalud [-] , L. Vojta [-] , T. Kuník [-] (62. O. Kuška [-] )

ŽK: 20. D. Spousta , 78. D. Novák , 88. M. Svoboda - 50. J. Novák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PÁNEK Michal - PECKA Vlastimil, POS Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Jan Novák
Tip experta: výhra hostů

Očekávám výhru hostů. Kvalitní zimní příprava na dvou soustředěních. Vyhraný turnaj na Lvu, kde se dařilo i výsledkově

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

25. 3. 2019 17:06
Je vidět že jste dobrý tipér