O. Ujec 24.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

18.kolo, Divize C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodly dva brejky hostů


Branky


8

Při pohledu na tabulku nás v neděli čekal velmi důležitý zápas. Pod Hankovým domem jsme přivítali soupeře, kterému s 18 body patřila sestupová příčka. V případě vítězství jsme se Slatiňanům mohli „utrhnout“ na rozdíl šesti bodů.

To se ale nestalo. Po bezkrevném výkonu Dvoráci na divizního nováčka nestačili. Stejně jako na podzim jsme hostům podlehli rozdílem jediné branky. O oba střelecké úspěchu vítězů se postaral futsalový reprezentant Rešetár, za Dvůr v první půli krásnou hlavičkou vyrovnával Ondra Ujec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ne snad, že by naši hráči byli v duelu s nováčkem horším týmem, na rozdíl od podzimních domácích duelů jim však scházel větší tah na branku. První poločas ještě divákům nabídl pohledný fotbal. S naším týmem vůbec neotřásl brzy inkasovaný gól po precizně sehraném brejku. Ani fakt, že dvorští fanoušci i někteří hráči reklamovali ruku hostující fotbalisty při zpracování. Z dorážky Kubu Vaníčka překonával Rešetár.

Od inkasované branky jsme byli lepším týmem, před hostujícím gólmanem Jandou bylo živo, prosadit se ale dokázal pouze Ondra Ujec, jenž ve 24. minutě vyrovnával na 1:1.

Po pauze jsme začali dobře. Zdálo se, že tým půjde i za druhým gólem a soupeři oplatí obrat z 0:2 na 3:2, který se udál na podzim. Nakonec ale bylo vše jinak. Z vůbec první akce ve druhé půli hosté skórovali podruhé, když se parádní akcí prezentoval znovu Rešetár. Ve zbytku utkání byla naše snaha o tlak nulová a s náznaky šancí si slatiňanská defenzíva poradila.

Prskat jsme tak mohli jen po necitlivém ukončení zápasu, kdy hlavní sudí vůbec neváhal a místo nastaveného času zvolil hvizd vteřinu o uplynutí devadesáti minut.

Porážka je pro náš tým s ohledem na dosavadní bilanci z domácího trávníku nečekaná a nepříjemná. Soupeř se na nás bodově dotáhl. O nápravu se Dvoráci mohou pokusit už tuto sobotu dopoledne, kdy se představí na hřišti posledního Turnova (10.30).



Ohlasy k zápasu


TJ Dvůr Králové nad Labem
Milan Ujec, trenér TJ Dvůr Králové: „Nemohu být spokojen s výsledkem, ani s výkonem mužstva. Ten byl u většiny hráčů výrazně podprůměrný. Ač jsme po celý zápas měli míč více pod kontrolou, naše převaha byla pouze platonická. Po vyrovnání to vypadalo, že utkání zvládneme. Pak šel ale soupeř z první své akce po přestávce znovu do vedení a my už podruhé odpovědět nedokázali. Z výkonu hráčů jsem hodně zklamán. Nyní nás v Turnově nečeká nic lehkého.“

Spartak Slatiňany
Petr Myška, trenér SK Spartak Slatiňany: „Do Dvora jsme jeli s respektem, protože doma body moc nerozdává. Byl to bojovný, vyrovnaný zápas a jsem rád, že jsme ho zvládli. Začátek nám vyšel výborně, brzy jsme se dostali do vedení a dobře, až na jednu chybu, bránili. Jinak jsme soupeři moc šancí nedovolili. Ve druhém poločase jsme dali opět rychlý gól a, na rozdíl od první půle, jsme už vyrovnání nepovolili. Musím pochválit všechny hráče a doufám, že takto budeme hrát i v dalších zápasech.“



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - O. Ujec [-] , P. Václavek [-] (65. F. Fejk [-] ) , J. Macháček [-] , D. Vitebský [-] , D. Knespl [-] , Z. Tauchman [-] (57. O. Vaníček [-] ) , J. Dvořák [-] (80. M. Kruliš [-] ) , V. Karal [-] , P. Tomeš [-] , T. Picha [-]

Spartak Slatiňany
J. Janda [-] - M. Radouš [-] , T. Koudelka [-] , M. Slováček [-] (86. J. Kopecký [-] ) , M. Doša [-] (77. J. Václavek [-] ) , T. Valda [-] , O. Hauf [-] , L. Rešetár [-] (90. J. Malý [-] ) , J. Stránský [-] , M. Ráliš [-] , A. Zavřel [-] (65. T. Vácha [-] )

ŽK: 50. V. Karal , 55. D. Knespl , 80. O. Vaníček - 59. M. Ráliš , 79. T. Koudelka , 81. O. Hauf .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Makovička Milan - HRKAL Václav, VOJTĚCH Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře