Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:30

18.kolo, Divize C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslav vyhrála na penalty


Branky


8

Rozhodly až penalty, ve kterých byla Čáslav lepší. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali velmi dobře a ve 12. minutě se po dobré kombinaci a přesném centru prosadil Nulíček. Totéž se opakovalo ve 24. minutě, jen na konci byl tentokrát Tomašov. Prvních 30 minut tak byl Turnov lepší a domácí jen zkoušeli nakopávat míče dopředu, ve 40. minutě ovšem snížil Jícha na 1:2, což bylo zřejmě klíčové pro zbytek zápasu.

Ve druhém poločase domácí zvýšili tlak a prosadili se v 74. minutě Vocel a v 88. minutě Vančura. Domácí tak otočili stav na 3:2, ale hosté se nevzdali a při jedné z posledních standardních situací vyrovnal na 3:3 zkušený Aleš Benek.

O bodu navíc musely rozhodnout penalty a domácí prokázali, že je umějí, když vyhráli posedmé z osmi možností. Za Turnov proměnili Benek a Kim, naopak zaváhali Šimek a Blažek, zatímco domácí jen jednou vychytal brankář Franc.



Sestavy


FK Čáslav
M. Kubát [-] - T. Skokan [-] , J. Hannich [-] , R. Vocel [-] , J. Strnad [-] (64. T. Kopp [-] ) , J. Kořínek [-] , J. Jícha [-] , P. Kunášek [-] , J. Vančura [-] , K. Petrů [-] (46. J. Čuchal [-] ) , P. Mráz [-]

FK Turnov
J. Franc [-] - P. Svoboda [-] (77. A. Benek [-] ) , D. Drahoš [-] (49. M. Syrovátka [-] ) , D. Nulíček [-] (64. T. Houžvička [-] ) , J. Tomašov [-] , J. Podzimek [-] , Y. Kim [-] , P. Havel [-] (82. A. Gaubman [-] ) , J. Šimek [-] , J. Blažek [-] , V. Tvrdý [-]

ŽK: 72. T. Skokan - 49. P. Havel , 76. J. Blažek , 77. T. Houžvička , 82. J. Šimek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Tupý Petr - VRCHOTA Jaroslav, EIBL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích