2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 15:00

17.kolo, Divize C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slatiňany pokořily Čáslav


Branky


7

Oba góly padly až po přestávce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na promáčeném, ale vzhledem k panujícím klimatickým podmínkám velmi dobře připraveném trávníku, jsme přivítali první celek tabulky Fortuna Divize C. První poločas se hrál oboustranně opatrně ze zabezpečených obran, což překvapilo zvláště u hostů, kteří byli podle postavení v tabulce favoritem. Naši se však soupeře nezalekli – už třeba s vědomím toho, že na podzim jsme v Čáslavi v normální hrací době remizovali 3:3. Že jsme pak prohráli na penalty, už je věc druhá – v tom je však Čáslav v letošním ročníku suverénní (viz tabulka). V první půli mnoho šancí k vidění ani na jedné straně nebylo. Prakticky jediná – ve 25.minutě po rohovém kopu hlavičkoval jeden z hostujících hráčů z malého vápna do břevna. Naši se snažili držet míč na svých kopačkách, ale do šance se neprodrali. Obrana hostí stála na pevných nohou a pokud se naši pokusili o vysoký centr do vápna, byli jsme absolutně bez nároku vzhledem k výrazné výškové převaze Čáslavi. Ani hosté si další šanci ke gólu nevypracovali (po dlouhých nákopech jejich beků totiž pracovala i naše obrana bezchybně), a tak k poločasové přestávce odcházela obě mužstva do kabin celkem logicky za bezbrankového stavu.    

 

Po změně stran už za neustálého drobného deště bylo zajímavého k vidění daleko víc. Ve 49.minutě trestný kop Zavřela z úhlu ze 14 metrů mířil k bližší tyči, ale gólman hostů tam byl včas a vyrazil prudký míč na roh. První gól se zrodil v 52.minutě. To z 25 metrů nečekaně vypálil Slováček, míč před brankářem ještě skočil a skončil přesně u pravé tyče v síti – 1:0. Hosté mohli vyrovnat v 59.minutě po rychlém brejku, ale střídající Kořinek po 2 minutách pobytu na hřišti trefil jen levou tyč naší brány. A pak už hráli opět jen naši. V 66.minutě sklidila potlesk dokonalá futsalová kombinace po ose Slováček – Koudelka – Rešetár, jehož zakončení z velkého vápna však šlo bohužel těsně nad bránu. O minutu později si to hoši zopakovali, jen z toho (samozřejmě neúmyslně) vynechali Koudelku. Kombinace dokonale rozebrala soupeřovu obranu, míč putoval po ose Slováček – Rešetár – Slováček a ten už byl sám před brankářem. S přehledem jej také z 12 metrů překonal a zvýšil na 2:0. V 69.minutě po rohu Koudelky z levé strany hlavičkoval z malého vápna opět „namlsaný“ Slováček a míč skončil jen o centimetry vedle levé tyče. Pak sice hosté zvýšili tlak, ale bez úspěchu. Naopak opět zahrozili naši. V 73.minutě si rozběhnutý Slováček zpracoval dlouhý nákop z hloubi naší poloviny hřiště, utekl svému strážci a běžel sám na brankáře. Překonal jej, ale míč skončil těsně vedle levé tyče! Náš záložník tak jen o chloupek přišel o skvostný divizní hattrick. Ale to nám už tolik nevadilo, zápas jsme umně vedli k vítěznému konci. A v 90.minutě jsme ještě mohli dát gól. Koudelka „vymotal“ ve vápně dva beky a našel příhrou po zemi Rešetára. Ten pálil z 8 metrů přesně k pravé tyči, jenže gólman hostů míč vyrazil a Rešetárova dorážka pak letěla už nad bránu. K výhře jsme tedy dokráčeli poměrně suverénně a jistě. Tři body nad lídrem tabulky hřejí , jsou nesmírně cenné a musíme říct při naší cestě za záchranou této celostátní soutěže doslova zlaté. Za předvedený výborný výkon musíme pochválit celý náš tým bez výjimky včetně střídajících hráčů. A ocenili to i spokojení diváci, kteří vyprovodili náš celek po zápase zaslouženým potleskem. Konec tabulky se totiž hned zkraje jara vyrovnává – sestupem ohrožení získávají body. Po překvapivé výhře Turnova nad Benátkami a vítězství Kolína na penalty ve Mšeně je naše výhra nad lídrem tabulky o to cennější. Udržela nás totiž v kontaktu se soupeři nad námi.

Více zde: https://spartakslatinany-cz.webnode.cz/news/mistrovsky-divize-c-sk-spartak-slatinany-fk-caslav/



Sestavy


Spartak Slatiňany
P. Vostradovský [-] - M. Slováček [-] (82. D. Drahý [-] ) , M. Doša [-] (87. J. Malý [-] ) , T. Valda [-] , O. Hauf [-] , O. Novotný [-] , J. Václavek [-] (58. T. Koudelka [-] ) , J. Stránský [-] , L. Rešetár [-] (90. T. Vácha [-] ) , M. Ráliš [-] , A. Zavřel [-] (74. J. Kopecký [-] )

FK Čáslav
M. Kubát [-] - P. Mráz [-] , T. Skokan [-] (85. R. Richard [-] ) , R. Vocel [-] (74. A. Ronovský [-] ) , D. Dastych [-] (58. J. Hannich [-] ) , J. Strnad [-] (58. J. Kořínek [-] ) , J. Jícha [-] , P. Kunášek [-] , J. Vančura [-] , K. Petrů [-] (58. J. Čuchal [-] ) , J. Petrů [-]

ŽK: 10. M. Ráliš , 80. T. Koudelka , 86. M. Doša - 70. R. Vocel , 75. J. Jícha .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: Pilný Marek - JEŽEK Václav, SVOBODA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře