Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2019 14:30

16.kolo, Divize C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Pardubic rozstřílela Velké Hamry


8

V prvním jarním mistrovském zápase přivítala pardubická rezerva Velké Hamry. Na ohrazenické umělce bylo k vidění celkem šest branek, z toho pět do sítě soupeře, tudíž se z výhry mohli radovat domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 7. minutě unikl po levé straně Sokol, který předložil míč před branku na Šafaříka, jenž otevřel skóre - 1:0. V 10. minutě dělovku Hufa vyrazil Kobachidze. Ve 14. minutě hosté vyrovnali, když zblízka doklepl míč do branky Radzinevičius - 1:1. Po půlhodině hry po centru Reka střílel Sokol, který trefil gólmana, míč se k němu však vrátil, Sokol ho přihrál na Kudrnu a ten domácím vrátil vedení - 2:1. Ve 31. minutě Šafařík přeloboval gólmana a upravil na 3:1. Ve 43. minutě vybojoval míč Huf, vyřadil gólmana ze hry a přihrál na volného Šafaříka, který do odkryté branky uzavřel hattrick - 4:1. 

 

Rezerva měla skvělý vstup i do druhé půle, když se po rohu a chybě gólmana prosadil prvním gólem v dresu Pardubic Toml - 5:1. Od této chvíle bylo o vítězi zápasu rozhodnuto, což ale vedlo k důraznější hře hostů, což postupně odnesli zraněním Zukal, Rek a v první půli Bureš. V 66. minutě nedotáhl slibný brejk Huf. V 71. minutě byl ve vápně sražen gólmanem Rek a byla z toho penalta. Tu však Sokol poslal mimo branku... Ve zbytku zápasu se již nic zajímavého neudálo a tak si domácí dokráčeli pro tři body za jasnou výhru.



Sestavy


FK Pardubice B
N. Šmíd [-] - J. Březina [-] , D. Huf [-] , P. Sokol [-] (83. J. Jirásek [-] ) , L. Zukal [-] (61. M. Spěvák [-] ) , F. Kopřiva [-] , T. Jiroutek [-] , V. Bureš [-] (10. J. Rek [-] ) , P. Kudrna [-] , M. Toml [-] , D. Šafařík [-] (89. L. Zelenka [-] )

FK Velké Hamry
K. Kobachidze [-] - J. Šídlo [-] , J. Macháček [-] (46. J. Soukup [-] ) , T. Radzinevičius [-] , T. Kováčik [-] , J. Rudolf [-] , J. Linka [-] , F. Vencbauer [-] (46. D. Dorničák [-] ) , O. Šedý [-] , J. Černý [-] , L. Barcuch [-]

ŽK: 56. J. Linka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Svoboda Ing. Radek - PILNÝ Marek, BEDNÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů