0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2019 10:15

16.kolo, Divize C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolín podlehl Dvoru Králové na penalty


Branky


8

Kolín se na úvod jarní části utkal s rovnocenným soupeřem z Dvora Králové nad Labem. Postavení tabulce také odpovídal průběh utkání, který zakončilo bezbrankové skóre 0:0. V penaltovém rozstřelu bylo šťastnější hostující mužstvo. Proměnili všechny své pokusy, zatímco kolínským jedna střela ulétla vysoko nad branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průběh prvního poločasu vypovídal spíše pro domácí, když se do první šance dostali už ve 4. minutě. Bohužel, pěkný míč se ve vápně pouze sklouzl jednomu z útočníků po kopačce a stal se tak snadnou kořistí pro hostujícího brankáře Vaníčka. Za nedlouho se před královédvorským gólmanem ocitl Šindelář, jeho lob si ale cestu do sítě nenašel. Ve 13. minutě hlavičkoval po standardce kapitán Biško, i s tímto pokusem si Vaníček poradil. Hosté se v průběhu první půle také dostali do několika útočných výpadů, ale všechny byly stejně neúspěšné, jako ty kolínské.

 

Ve druhém poločase se síly na hřišti silně vyrovnaly a hosté začali takříkajíc kousat. V 52. minutě se přes dva bránící hráče prosmýkl hostující Tomeš, jeho střela si však cestu mezi tři tyče nenašla. Z následného útoku mohli skórovat domácí, konkrétně hrající trenér Pavlík, ke kterému se dostal míč po rohovém kopu. Jeho ostrá střela síť sice rozvlnila, naneštěstí však pouze z boku branky. V rozmezí dvou minut zažily oba celky své kritické momenty – nejprve jeden z hostujících nastřelil břevno Drápelovi branky, poté z následujícího protiútoku domácí Skuhravý trefil břevno Vaníčkovy svatyně.

Ani jeden z celků svou dnešní střeleckou impotenci nepřekonal a utkání dospělo do penaltového rozstřelu. V něm se hosté ani jednou nemýlili, na druhé straně přišlo jedno zaváhání, které stálo Kolín bonusový bod.

 

Příští týden zajíždí Kolín k těžkému utkání – na horkou půdu Jiskry Mšena, které se momentálně vyhřívá na prvním místě divizní tabulky pro skupinu C. V dresu Mšena se představí mimo jiné i Jiří Štajner!



Sestavy


SK Sparta Kolín
M. Drápela [-] - L. Šindelář [-] (64. M. Vácha [-] ) , P. Němeček [-] , A. Čapek [-] , R. Skuhravý [-] , M. Štancl [-] , D. Bareš [-] (73. J. Škoda [-] ) , P. Pavlík [-] , R. Biško [-] , J. Vondráček [-] , D. Veselý [-] (79. D. Koděra [-] )

TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - Z. Tauchman [-] , P. Tomeš [-] , D. Vitebský [-] (91. J. Ruprich [-] ) , V. Karal [-] , J. Dvořák [-] (68. F. Fejk [-] ) , O. Vaníček [-] , T. Picha [-] , J. Macháček [-] , M. Hruška [-] (78. O. Ujec [-] ) , D. Knespl [-]

ŽK: 12. L. Šindelář , 82. R. Skuhravý - 15. T. Picha , 85. D. Vitebský .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ŠVORC Jan - TRSKA Adam, MAIELLO Francesco.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích