D. Čížek 60. (p.)
D. Čížek 66.
3:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2019 18:00

30.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladenští vydolovali z posledního zápasu dva body


Branky


60. D. Čížek (p.) , 66. D. Čížek - 40. D. Kursa , 70. D. Kursa
5

Fotbalisté Kladna se rozloučili se sezónou před vlastními fanoušky ziskem dvou bodů. Zápas měl zajímavou zápletku. Březová vedla, Kladno vyvoj otočilo. Nakonec ale zápas došel do penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová měla více že hry

Hostující celek vstoupil do utkání aktivněji. Jakoby hostům nevadilo úmorné vedro, byli pohyblivější a Kladno převyšoval ve všech činnostech. 

 

Domácí se postupem času zlepšili, ale k ohrožení branky se nedostali. Březová svou převahu zúročila ve 40. minutě. To se prosadil David Kursa a stanovil tak poločasový stav na 0:1.

Obrat Kladna

Do druhé půle nastipuli oba celky ve zcela jiném rozpoložení. Kladenští výrazně přidali a naopak Březová působila lehce pasivním dojmem.

 

Domácí srovnali stav v 60. minutě utkání. Z pokutového kopu se trefil David Čížek- 1:1. Tímto začala gólová desetiminutovka. 

 

V 66. minutě už byl dokonán obrat ve skóre. A autorem branky byl opět kladenský David Čížek- 2:1 

 

Březová se ale nevzdala a přispěchala s rychlou odpovědí.  V 70. minutě vstřelil svůj druhý gól v zápase i David Kursa- 2:2.

 

V závěru zápasu se snažili oba týmy strhnout vítězství na svoji stranu, ale dance zůstaly nevyužity. Penaltový rozstřel vyzněl pro domácí celek, který má v této disciplíně dobrou bilanci. 

Kladno zakončí sezónu na 5. místě s 50 body, Březová ve středu tabulky se 44 body.

 



Ohlasy k zápasu


SK Kladno
Jan Pejša - trenér: "První půle se nám vůbec nepovedla. Nehráli jsme podle našich představ a soupeř byl lepší. Chybělo nám tam nasazení z minulých zápasů. Po přestávce jsme se zlepšili, začali jsme hrát jinak a dvěma góly vyvoj otočili. Bohužel soupeř hned vzápětí vyrovnal. V závěru byly šance na obou stranách. Dva body nakonec bereme. "




Sestavy


SK Kladno
J. Tesař [-] - A. Holub [-] (78. R. Stříška [-] ) , P. Bartoš [-] , V. Kalina [-] (46. D. Čížek [-] ) , Š. Hanzlík [-] , T. Abrham [-] , T. Borák [-] - T. Pospíšil [-] , J. Růžička [-] - M. Tóth [-] (78. D. Richter [-] ) , V. Procházka [-] (68. V. Kraus [-] )

FK Olympie Březová
T. Martinec [-] - J. Šaloun [-] , V. Neudert [-] , M. Burkyt [-] (62. D. Nimrichter [-] ) , T. Veselovský [-] - D. Kursa [-] , V. Vrtělka [-] , P. Veselý [-] (85. V. Kraus [-] ) , T. Bereczký [-] - D. Martinec [-] , R. Stöckner [-] (60. M. Stockner [-] ) -

ŽK: 76. D. Čížek .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Kříž Jiří - PATÁK Viktor, KOŠAN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Musa Ansuma
Tip experta: výhra domácích

"Kladno si doma poradí z Březovou za tri body."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích