4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 14:00

30.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrov vyhrál, ale s divizí se loučí


Branky


16. F. Nedbalý (p.) , 45. F. Nedbalý , 47. F. Nedbalý , 48. J. Vrba
5

Ostrov zcela jednoznačně přehrál Neratovice hlavně díky příspěvku Františka Nedbalého, který vstřelil hattrick. K zách

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva kusy v síti Neratovic

Ostrov před zápasem ještě živil naději na záchranu v divizi, ale vše nebylo v jeho rukou. Musel doufat ve výhru Čížově v Dobříši v divizní skupině A. 

 

Domácí začali velmi dobře a bylo znát, že opravdu jdou za svým cílem. V 16. minutě byl v pokutovém území sražen Nýber a František Nedbalý penaltu s přehledem proměnil - 1:0. Ostrov dále hrál velmi aktivně a Neratovice tlačil před jejich branku.

 

Minutu před koncem první půle domácí navýšili své vedení. Druhou branku v zápase přidal František Nedbalý - 2:0. Ostrov tak vedl zaslouženě o dvě branky.

Jednoznačná záležitost

Domácí začali stejně, jako skončili první poločas. Ve 47. minutě zkompletoval hattrick František Nedbalý - 3:0. A bylo po zápase.

O minutu později dorazil hosty Jakub Vrba - 4:0. Ostrov už v této chvíli čekal pouze na výsledek z Dobříše.

Neratovicím zápas nevyšel, i přesto že často kritizovaly výkon rozhodčích. V 62. minutě se ze hřiště pakoval hostující Radek Hrdý, když dostal červenou kartu.

 

Do konce zápasu už se nic významného nestalo, domácí si hlídali svůj náskok a Neratovice ani neprojevovali vvelkou snahu se zápasem něco udělat.

 

 



Ohlasy k zápasu



FK Neratovice-Byškovice
Vladimír Kaňka - předseda: "Domácím jsme to ulehčili, když jsme zbytečně faulovali v pokutovém území. Domácí nutně potřebovali vyhrát, hráli jsme proti čtrnácti. Tento zápas je černou kaňkou za touto sezonou."



Sestavy


FK Ostrov
M. Süttö [-] (86. D. Timko [-] ) - O. Nýber [-] , J. Glanc [-] , J. Vrba [-] (82. J. Toth [-] ) , F. Nedbalý [-] (73. J. Horváth [-] ) , J. Liška [-] , M. Kobera [-] , J. Dušek [-] (70. M. Rašman [-] ) , M. Matoušek [-] (64. J. Kostka [-] ) , L. Jankovský [-] , J. Janda [-]

FK Neratovice-Byškovice
L. Dědek [-] - J. Malák [-] (39. J. Moravec [-] ) , M. Rejman [-] (60. J. Pajkrt [-] ) , V. Vorasický [-] , O. Yaroshenko [-] , L. Novák [-] (46. D. Duch [-] ) , P. Kalabiška [-] (53. R. Hrdý [-] ) , V. Regner [-] , T. Chlumecký [-] , R. Šulc [-] , J. Kozák [-] (70. P. Vávra [-] )

ŽK: 62. O. Nýber - 29. J. Kozák , 35. R. Šulc . ČK: 62. R. Hrdý .
Počet diváků: 218. Rozhodčí: Baum Tomáš - ŠIMEČEK Libor, KYNCL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Musa Ansuma
Tip experta: remíza

"Vyrovnaný zápas. Myslím, že Ostrov obere Neratovice o nějaký bod. Tipuju remízu."

Tip: výhra hostů