2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

28.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrá zvládla zápas proti Meteoru


Branky


6

Pro Meteor se stala osudná čtyřminutovka ve druhé půli, ve které inkasoval dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková řež

Zápas byl od úvodního hvizdu plný osobních soubojů. Bojovalo se opravdu u každý metr hřiště a ani jeden z týmů nechtěl nic vypustit. Bylo znát, že pro výhru si půjdou oba týmy. Šancí ale měla více domácí Ostrá. V první půli ale ještě vždy ztroskotala na bezchybné obraně hostů. Meteor vystrkoval růžky jen velmi zřídka.

 

Proro není ani divu, že první půle skončila 0:0.

Ostrá vstřelila dva góly v rychlém sledu

Ve druhém poločase se začala projevovat převaha domácího celku. Ostrá svou převahu vyjádřila gólově v 61. minutě, když se trefil Jan Knobloch - 1:0. Ani se hosté nestačili vzpamatovat a už se třepetal míč opět v jejich síti. V 64. minutě se zkušeně trefil Kamil Mareš - 2:0.

 

Meteor zapnul na vyšší obrátky, ale výsledkem bylo pouze snížení. V 78. minutě dal kontaktní branku Lukáš Nečas - 2:1. Na víc to ale nestačilo a Meteor tak zápas na půdě Ostré prohrál.

 

Ostrá si tímto bodovým ziskem definitivně zajistila setrvání v divizi i pro příští ročník.



Ohlasy k zápasu


Sportovní sdružení Ostrá
Josef Červinka - sekretář: "Byl to zápas o tom, kdo dá první gól. Nás velmi uklidnil druhý gól. Nakonec jsme se strachovali o výsledek, ale podařilo se nám to udržet. Máme 38 bodů a jsme spokojení."




Sestavy


Sportovní sdružení Ostrá
M. Keller [-] - V. Pečínka [-] , D. Poběrežský [-] (70. M. Šimáček [-] ) , M. Horák [-] (88. T. Petr [-] ) , D. Hudec [-] , P. Vobořil [-] , K. Mareš [-] (85. M. Novotný [-] ) , J. Knobloch [-] , M. Bodlák [-] , J. Kamlach [-] (63. J. Řezníček [-] ) , T. Moudrý [-]

FK Meteor Praha VIII B
J. Šrámek [-] - J. Novotný [-] (64. ) , P. Zolotuchin [-] (74. L. Nečas [-] ) , V. Schulz [-] , P. Jankú [-] , J. Frantl [-] (70. V. Kostka [-] ) , C. Ezeala [-] (88. V. Junek [-] ) , J. Frohna [-] , D. Hanek [-] , K. Holeček [-] , J. Sůra [-]

ŽK: 44. J. Knobloch - 56. V. Schulz .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Cihlář František - KUBEC Václav, ŠTRINCL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Josef Strnad
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů