Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 10:15

28.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrat Neratovic znamenal tři body


Branky


6

Brandýs vstoupil do zápasu dobře a dostal se do dvoubrankového vedení. Závěr utkání ale patřil hostům z Neratovic, kteří třemi góly v závěru utkání otočili ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brandýs vstřelil úvodní gól

Hráči z Neratovic začali utkání aktivněji, měli několik standartních situacích, ale žádnou nevyužili. Brandýs spoléhal na pevnou obranu a vyrážel k protiútokům. Po jednom takovém se míč dostal k Janu Reichertovi, který přihrál Martinovi Kovaříkovi a ten krásnou ránou bez přípravy do šibenice otevřel skóre – 1:0.

 

Poté měl v 18. minutě velkou šanci bývalý hráč Brandýsa Moravec, ale branku netrefil. O dvě minuty později měl po rohu šanci Ondřej Hamada, ale hlavou mířil z hranice malého vápna pouze nad branku. Do konce poločasu si již nikdo výraznější šanci nepřipravil. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0 pro Brandýs.

Obrat hostů v podobě třech vstřelených branek

Hned na začátku druhého poločasu se skóre měnilo podruhé. Míš se po ose Michal Stross – David Folwarczny dostal až k Václavovi Šmejkalovi a ten další krásnou ranou do šibenice nedal hostujícímu brankáři šanci – 2:0. Poté měl během deseti minut dvě šance kapitán Folwarczny, ale ani jednou brankáře Neratovic neprostřelil. Poslední půlhodina bohužel patřila hostům z Neratovic. Nejprve v 63. minutě snížil Malák na 2:1, pak o deset minut později pěknou střelou vyrovnal Rejman – 2:2.

 

V 80. minutě pak zahrávali hosté trestný kop. První střelu ještě zeď zblokovala, další už ale na naši branku prošla, střelu sice Jakub Bodlák vyrazil, ale dle asistenta rozhodčího již za brankovou čarou – 2:3. Za následnou reakci na tuto branku byl za nesportovní chování vyloučen Folwarczny a bude tak minimálně v příštím zápase Brandýsu chybět. Do konce zápasu si již žádné mužstvo šanci nevytvořilo a stejně jako na podzim tak i v tomto polabském derby zvítězil soupeř z Neratovic.



Ohlasy k zápasu


FK Brandýs nad Labem
Petr Špaček - člen výboru: " Hodinu hry jsme odehráli velmi dobře a zaslouženě vedli. Soupeře jsem během této doby pustili pouze do jedné šance. Bohužel celé utkání jsme ztratili během 20 minut, když soupeř dokázal využit okénka v naší obraně. Nedisciplinovanost nás trápí celé jaro, je to již naše pátá červená karta během jarní části."




Sestavy


FK Brandýs nad Labem
J. Bodlák [-] - M. Baloun [-] , P. Malý [-] , J. Reichert [-] (85. L. Pechač [-] ) - D. Folwarczny [-] - V. Šmejkal [-] , O. Hamada [-] , M. Kovařík [-] - M. Urban [-] , M. Stross [-] , J. Stross [-]

FK Neratovice-Byškovice
L. Dědek [-] - T. Chlumecký [-] , V. Vorasický [-] , R. Šulc [-] , J. Pajkrt [-] , P. Kalabiška [-] (57. J. Malák [-] ) - D. Duch [-] , M. Rejman [-] (89. P. Vávra [-] ) , O. Yaroshenko [-] (93. L. Stýblo [-] ) - J. Moravec [-] (46. R. Kokoška [-] ) , R. Hrdý [-] (57. J. Kozák [-] ) -

ŽK: 40. M. Stross , 82. M. Baloun - 15. M. Rejman , 36. J. Moravec , 89. T. Chlumecký . ČK: 81. D. Folwarczny .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - VOLF Michal, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Josef Strnad
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích