Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 10:15

28.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš nadělovala


Branky


6

Fotbalisté Sokola Libiš si s chutí zastříleli proti soupeři z Březové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná záležitost domácích

Libiš vstoupila do zápasu jako uragán a soupeř z Březové tlaku domácích nedokázal čelit. Hned ve 4. minutě se prosadil domácí Martin Pešek - 1:0. V 7. minutě už to bylo 2:0. Střelec Vladimír Stibora byl opět neomylný. 

 

Libiš byla jednoznačně lepší a hrála s chutí. Březová se sice oklepala z hrozivého začátku, ale do šancí se nedostávala a nekladla větší odpor. V 21. minutě Peter Očovan zvýšil už na 3:0 a zdálo se, že toto byl definitivní hřebík do rakve hostů.

Domácí si vedení pohlídali

Domácí si hlídali průběh zápasu a nenechali nic náhodě. V 61. minutě svou druhou branku přidal Martin Pešek - 4:0. v 74. minutě završil ofenzivní hody domácích Peter Očovan, rovněž svou druhou brankou v zápase. 

 

Libiš si tak připsala důležité tři body, které ji posunuly na 12. příčku a zajistili poklidnější závěr sezony.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš
Václav Havel - asistent trenéra: "První poločas jsme odehráli výborně. Rychle jsme vedli 2:0. Hra se nám dařila a třetí gól byl rozhodující. Soupeř moc šancí neměl a naše vítězství je zasloužené."




Sestavy


TJ Sokol Libiš
V. Kratochvíl [-] - M. Pešek [-] , T. Vaněk [-] , P. Tylšar [-] , P. Macháček [-] , T. Kvída [-] , M. Šobr [-] (55. M. Hrnčíř [-] ) , P. Očovan [-] , V. Stibora [-] , L. Bíba [-] (66. P. Dobrovolný [-] ) , T. Stejskal [-] (79. D. Kaiser [-] )

FK Olympie Březová
T. Martinec [-] (74. J. Kasl [-] ) - D. Peterka [-] , P. Neumann [-] (10. T. Veselovský [-] ) , V. Neudert [-] , D. Nimrichter [-] - M. Kratochvíl [-] (57. R. Stöckner [-] ) , V. Vrtělka [-] (46. T. Bereczký [-] ) , P. Veselý [-] (32. M. Stockner [-] ) , D. Kursa [-] - D. Vaněček [-] , D. Martinec [-] -

Počet diváků: 90. Rozhodčí: Makovička Milan - VYCHODIL Tomáš, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Josef Strnad
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů