Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 15:00

27.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová doma přesvědčivě porazila Brandýs


Branky


6

Pro Březovou se nakonec jednalo o klidný zápas. První poločas určil, jakým směrem se bude zápas vyvíjet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly Březové

Brandýs odjížděl na hřiště Březové a tím, že by rád navázal na bodový zisk proti Chomutovu. Březová měla za sebou nešťastné utkání v Neratovicích a chtěla to před domácím publikem odčinit. 

 

Domácí byli aktivní a hned ve 12. minutě přišel gól. Prosadil se zkušený David Vaněček - 1:0. Netrvalo dlouho a bylo to 2:0. V 21. minutě navyšoval vedení Václav Neudert. Pro Brandýs velmi nepovedený úsek hry završil svým druhým gólem Vaněček v 28. minutě - 3:0.

Druhá půle už se jen dohrávala

Bylo téměř jasné, že o držiteli třech bodů je rozhodnuto. Brandýs ale přidal a v 61. minutě vstřelil kontaktní gól zásluhou Václava Šmejkala - 3:1. Domácí ale zareagovali a v 74. minutě Dan Martinec pečetil výhru Březové.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová
Petr Peterka - trenér: "Zápas proti Brandýsu nám vyšel na jedničku. Získali jsme důležité tři body a s výsledkem jsme určitě spokojeni."




Sestavy


FK Olympie Březová
T. Martinec [-] - J. Šaloun [-] , D. Peterka [-] (84. D. Nimrichter [-] ) , D. Horvát [-] , V. Neudert [-] - M. Kratochvíl [-] (86. P. Neumann [-] ) , V. Vrtělka [-] (60. M. Stockner [-] ) , P. Veselý [-] (60. T. Bereczký [-] ) , D. Kursa [-] - D. Vaněček [-] (80. R. Stöckner [-] ) , D. Martinec [-]

FK Brandýs nad Labem
J. Bodlák [-] - J. Reichert [-] , P. Malý [-] , L. Pechač [-] (46. M. Stross [-] ) , M. Baloun [-] - D. Folwarczny [-] - F. Klíma [-] , O. Hamada [-] (69. F. Braborec [-] ) , V. Šmejkal [-] , M. Kovařík [-] - J. Stross [-]

Počet diváků: 130. Rozhodčí: Baum Tomáš - KOLÁTOR Petr, MELNIČUK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Musa Ansuma
Tip experta: remíza

Tip: výhra domácích