1:2p.
(1:0)
50. M. Dudla
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 10:15

27.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlaté dva body veze Nymburk ze hřiště Meteoru


Branky


10. C. Ezeala - 50. M. Dudla
6

Nymburk dokázal na stadionu Meteoru srovnat a nakonec si po penaltové loterii připsal bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Meteoru

Favorizovaný celek Meteoru vstoipil podle očekávání aktivněji do zápasu a vytvořil si počáteční tlak. Nymburku naopak úvodní okamžiky střetnutí příliš nevycházely. Hráči se nedostali včas do zápasu a záhy přišel trest. V 10. minutě se trefil Chimezie Ezeala - 1:0. 

 

Hráče domácích tento gól samozřejmě nakopl, ale Nymburk se pomalu dostával více do hry. Ke konci první půle byli hosté blízko vyrovnání, ale domácí obrana ještě odolala.

Rychlý gól Polabanu

To, co se nepovedlo Nymburku na konci první půle, přišlo hned na začátku té druhé. V 50. minutě se trefil Martin Dudla a bylo vyrovnáno.

 

V dalším průběhu se hrál zajímavý fotbal z obou stran. Meteor se snažil udeřit ze standartní situace, ale smršť rohových kopů Nymburk přečkal bez úhony. Hosté se snažili využít nějaký brejk, ale ani oni neuspěli.

 

Zápas tak dospěl až do penalt, ve kterých byli lepší Nymburští. Polaban tak získal dva velmi cenné body v boji o udržení divizní příslušnosti.



Ohlasy k zápasu



SK Polaban Nymburk
Jan Buryán- trenér: "Věděli jsme, proti komu hrajeme, přesto jsme brzy inkasovali. Ty začátky nám nějak nejdou. Jsou ro pro nás ale zlaté dva body a jsme moc spokojeni ."



Sestavy


FK Meteor Praha VIII B
J. Šrámek [-] - J. Havel [-] (41. V. Kostka [-] ) , P. Zolotuchin [-] , V. Schulz [-] (83. V. Junek [-] ) , P. Jankú [-] , J. Frantl [-] , C. Ezeala [-] (88. L. Nečas [-] ) , J. Frohna [-] , D. Hanek [-] , K. Holeček [-] , J. Sůra [-]

SK Polaban Nymburk
P. Plaček [-] - J. Zorkler [-] , M. Korec [-] (33. M. Dudla [-] ) , M. Bohdan [-] , M. Čuřík [-] , M. Daněk [-] , M. Škarecký [-] (79. M. Kotek [-] ) , R. Novotný [-] (75. J. Dudek [-] ) , T. Vobořil [-] , O. Bejbl [-] , F. Vyskočil [-]

ŽK: 36. V. Schulz , 40. C. Ezeala , 67. D. Hanek - 35. M. Dudla , 78. M. Bohdan .
Počet diváků: 163. Rozhodčí: Kastl Jan - CIHLÁŘ František, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Musa Ansuma
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích