2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 10:15

27.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rakovník obral vedoucí Hostouň o dva body


Branky


6

Rakovničtí fotbalisté předvedli obětavý a kvalitní výkon a zaslouženě sebrali lídrovi dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková bitva

Favorizovaná Hostouň přijela na půdu Rakovníka pro povinné tři body. Rakovník ale hrál od začátku aktivně a snažil se znepříjemňovat hostům rozehrávku. 

 

Zápas začal úvodním oťukáváním a do první vážnější šance se dostali domácí v 15. minutě. Do se do centru položil Omovie a hlavou trefil břevno. Hostouň se postupem času osmělila a měla dost příležitostí. Dva góly jí nebyly pro ofsajd uznány. První půle nám ale nakonec branku nenabídla.

Rakovník v závěru vyrovnal

Vstup do druhé půli jednoznačně patřil hostům, Ve velkých šancích ale selhali Laušman s Dosoudilem. V 57. minutě se už ale dočkali. To když se prosadil Martin Vojtěšek - 0:1. Rakovník ale zareagoval zvýšenou aktivitou. 

 

Rakovník se o slibné šance nejprve připravil nepřesnou finální fází. Ale v 80. minutě krásnou dalekonosnou střelou vymetl pavouky v brance Stanislav Mařík - 1:1.

 

V hektickém závěru už branka nepadla a zápas dospěl do penalt. Šancí na rozhodnutí měl ale domácí tým několik. Omovie hlavou mířil do tyče a o několik okamžiků později minul Mařík těsně branku.

 

V penaltovém rozstřelu byli Rakovničtí odměněni a slavili bonusový bod navíc.



Ohlasy k zápasu



Sokol Hostouň
Lukáš Horníček - vedoucí: "Pro nás ztráta dvou bodů a komplikace v boji o první místo. Bohužel jsme nedokázali proměňovat šance a doplatili na to. "



Sestavy


TJ Tatran Rakovník
P. Kabele [-] - V. Hradecký [-] , P. Vecka [-] , S. Mařík [-] (87. L. Dolák [-] ) , P. Junek [-] , P. Kučera [-] (90. Y. Kutafin [-] ) , A. Nesládek [-] (85. M. Ryška [-] ) , M. Verner [-] , J. Bredler [-] (27. T. Rothe [-] ) , K. Omovie [-] , A. Vrána [-]

Sokol Hostouň
P. Czehowsky [-] - Š. Hájek [-] , V. Laušman [-] , D. Věchtík [-] , M. Vojtěšek [-] , T. Marek [-] , L. Vegricht [-] (79. O. Křižka [-] ) , M. Vašák [-] , R. Dosoudil [-] , J. Hanuščík [-] , A. Krndžija [-]

ŽK: 60. A. Nesládek , 77. S. Mařík , 89. P. Vecka - 40. V. Laušman , 67. J. Hanuščík , 78. M. Vašák .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Cichra David - HÁDEK Jaroslav, MACHÝČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Musa Ansuma
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů