Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 10:15

27.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chomutov byl produktivní a proto zvítězil


Branky


6

Chomutovským fotbalistům vyšel zápas proti Libiši zejména v útočné fázi. Vstřelili ctyři branky a zaslouženě vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal velmi zvolna. Oba soupeři se nehnali moc dopředu a byl to spíše boj vě středu hřiště. Postupem času ale začali být nebezpečnější domácí fotbalisté. V 19. minutě už šli do vedení. Michal Klimeš napřáhl zpoza vápna a bylo to 1:0. 

 

Libiš nedlouho poté vyrovnala. Postaral se o to kdo jiný, než kapitán Pavel Macháček skvěle zahraným přímým kopem - 1:1. Libiš byla i nadále nebezpečná, ale žádná šance už se neujala. Chomutovští se do žádné výraznější šance nedostali a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Druhá půle byla velmi aktivní z obou stran hned od jejího začátku. Góly však padaly až v závěru a nabídly tak divákům strhující podívanou. Libiš byla aktivnější a tlačila soupeře. Chomutov však odolal a z brejku nemilosrdně trestal. V 75. minutě se prosadil Lukáš Svoboda - 2:1.

 

Hned o dvě minuty později bylo z hosty ještě hůř. Dvoubrankové vedení zajistil Chomutovu Filip Turek. 

 

Záhy ale po velkém nedorozumění v obraně domácího celku Vladimír Stibora z Libiše snížil na 3:2 a postaral se o drama. Libiš se upnula ke vstřelení kýžené vyrovnávací branky, ale nepovedlo se. Naopak opět symbolicky z brejku a ještě k tomu do opuštěné branky výhru potvrdil chomutovský Josef Maršálek - 4:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Libiš
Václav Havel - asistent: "Bohužel jsme nakonec nedokázali bodovat. Zápas jsme měli dobře rozehraný, ale vlastními chybami jsme se o nějaký ten bod sami připravili. "



Sestavy


FC Chomutov
R. Švejda [-] - P. Gedeon [-] , F. Turek [-] , M. Klimeš [-] , M. Boček [-] (84. J. Hyneš [-] ) , L. Svoboda [-] , J. Mužík [-] (69. M. Chaloupka [-] ) , V. Kubík [-] , T. Janošík [-] , T. Kunart [-] , R. Příhonský [-] (46. J. Maršálek [-] )

TJ Sokol Libiš
V. Kratochvíl [-] - M. Pešek [-] , T. Vaněk [-] , P. Tylšar [-] , P. Macháček [-] , T. Kvída [-] (64. P. Dobrovolný [-] ) , M. Šobr [-] , P. Očovan [-] , V. Stibora [-] , L. Bíba [-] , T. Stejskal [-]

ŽK: 35. T. Kunart , 57. T. Janošík - 29. V. Stibora , 39. L. Bíba .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Musa Ansuma
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích