0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 17:00

26.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbuzany vysoko vyhrály v Nymburku


Branky


7

Nymburští fotbalisté v boji o záchranu narazili na silného soupeře ze Zbuzan. Hosté dvěma góly v obou poločasech rozhodli o svém jednoznačném vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení Zbuzan

Nymburk si byl vědom kvalit Zbuzan, a tak do zápasu vstupoval hlavně ze zajištěné obrany. Hosté začali naplňovat roli favorita hned od počátku. Opět na hřišti dominovali držením míče a diktovali tempo hry. První branka na sebe nenechala dlouho čekat. Ve 14. minutě se trefil zkušený Ján Kordiak - 0:1.

 

Hosté se dál tlačili do zakončení a bylo jasné, že Nymburk může zahrozit pouze po brejku nebo standatrní situaci. Ve 36. minutě slavil gól kapitán hostí Mario Lička a výrazně tak dodal klid na kopačky svých spoluhráčů - 0:2.

Druhý poločas začal v podobném duchu jako ten první. Zbuzany hrály s míčem a Nymburk se poctivě bránil. Definitivní tečku za utkáním ale udělaly až dva slepené góly Zbuzan. V 67. minutě se nádherně z přímého kopu trefil Vojtěch Přeučil - 0:3. A o 3 minuty později výhru Zbuzan pečetil Martin Říha.

 

Fotbalisté Zbuzan zvítězili jednoznačně a nutno dodat, že zcela zaslouženě. Stále tak stíhají vedoucí Hostouň, na kterou ztrácí 4 body. Nymburk si naopak s blížícím se koncem sezony přidělává sestupové starosti a blíží se do pásma ohrožení.



Ohlasy k zápasu



FK Zbuzany 1953
Jaromír Jindráček - trenér: "Celý zápas jsme byli lepší a vyzrálejší tým. Zaslouženě jsme vyhráli. Nymburk jsme do větších šancí nepustili."



Sestavy


SK Polaban Nymburk
A. Malík [-] - T. Vobořil [-] (64. P. Hobík [-] ) , J. Zorkler [-] , M. Korec [-] (64. M. Dudla [-] ) , O. Bejbl [-] , M. Čuřík [-] , M. Kotek [-] , M. Daněk [-] , M. Škarecký [-] , R. Novotný [-] (46. J. Dudek [-] ) , M. Bohdan [-]

FK Zbuzany 1953
P. Víšek [-] - V. Přeučil [-] , M. Říha [-] , M. Lička [-] (71. J. Huňáček [-] ) , J. Kordiák [-] , R. Šírl [-] , V. Ježdík [-] , L. Bielesz [-] , O. Kejha [-] , D. Matějka [-] , M. Maleček [-] (27. L. Karda [-] )

ŽK: 53. M. Bohdan , 61. M. Čuřík - 56. R. Šírl .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Trojan Michal - ŠIMEČEK Libor, RADINA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Roman Krystl
Tip experta: remíza

"Nymburk body potřebuje jako sůl. Nicméně proti silným Zbuzanům to více jak na bod nebude."

Tip: výhra hostů