1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 10:15

26.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladno se potýkalo s koncovkou, ale nakonec slavilo


Branky


7

Kladenští fotbalisté sehráli pohledný zápas proti Meteoru. Oba celky se prezentovali kvalitním výkonem. Kladno neproměnilo několik tutovek a výhru si zajistilo až 9 minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Promarněné šance Kladna

Fotbalisté Kladna vstoupili do utkání aktivně a byli mírně lepším týmem. Meteor ale rozhodně nepřijel bránit a snažil se situace řešit fotbalově. Šance ale přicházely hlavně na kladenské straně. Domácí se více tlačili do zakončení a brankář hostů Jan Šrámek měl plné ruce práce.

 

Kladno mělo v první půli pět vyložených šancí, ale skóre bylo stále bezbrankové. Meteor přežil nějvětší tlak domácích a byl tak stále ve hře o body. Své šance měli hosté taky, ale nebyly ani zdaleka tak tutové jako příležitosti Kladna.

Kladno v závěru udeřilo

Hned chvíli po začátku druhé půle měl obrovskou šanci domácí Vladimír Procházka, ale trefil jen tyč. Kladno jakoby neproměněné šance poznamenaly. Meteor se zlepšil a hra se vyrovnala. Bylo k vidění pohledné představení z obou stran.

 

Když už se zdálo, že zápas dospěje k remíze a penaltám, udeřilo Kladno. Kapitán Antonín Holub vybídl ke skórování Davida Čížka a ten trefil tři body pro kladenské fotbalisty. V závěru už si Kladno výsledek pohlídalo a skvělým výkonem defenzivy nedopustilo překvapení.

 

Kladenští si tak udrželi postavení na páté příčce. Meteor je momentálně na místě devátém.



Ohlasy k zápasu


SK Kladno
Petr Pejša - trenér: "Výsledkově jsme spokojenější než s Rakovníkem, ale zase jsme nedali řadu šancí. Už to půle jsme měli dát čtyři. Naštěstí jsme dali aspoň jeden gól v závěru a máme zasloužené vítězství."




Sestavy


SK Kladno
M. Vokoun [-] - A. Holub [-] , T. Borák [-] , V. Kalina [-] , Š. Hanzlík [-] , T. Abrham [-] - D. Čížek [-] , D. Richter [-] (85. V. Kraus [-] ) , J. Růžička [-] - M. Tóth [-] (68. T. Pospíšil [-] ) , V. Procházka [-] (88. J. Pechr [-] )

FK Meteor Praha VIII B
J. Šrámek [-] - V. Schulz [-] (83. P. Zolotuchin [-] ) , J. Sůra [-] , J. Frantl [-] (85. L. Nečas [-] ) , C. Ezeala [-] , J. Frohna [-] , D. Hanek [-] , K. Holeček [-] (70. V. Kostka [-] ) , J. Havel [-] , J. Novotný [-] , P. Jankú [-]

ŽK: 86. V. Procházka - 41. P. Jankú .
Počet diváků: 151. Rozhodčí: Pálek Ondřej - LANGMAJER Lukáš, VOLF Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Roman Krystl
Tip experta: výhra domácích

"Kladenští se přiblíží čelu tabulky. Nečeká je ale vůbec lehký zápas."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích