3:4
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 10:15

25.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš senzačně obrala o všechny body Motorlet


Branky


13. D. Kostka , 27. O. Měska , 68. O. Janda - 2. V. Stibora , 44. P. Macháček (p.) , 56. M. Šobr , 76. V. Stibora
8

Velmi důležité body odváží Sokol Libiš ze hřiště Motorletu. Domácí tým tak výsledkově nenavázal na povedené jarní zápasy. Libiš hrála jednoduchý, ale maximálně účelný fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelku uzavřela Libiš penaltou

Favorizovaný Motorlet nastoupil do utkání velmi odhodlaně a do soupeře se zakousl od prvních minut. Libiš vsadila spíše na defenzivní taktiku a při jakékoliv příležitosti vyrážela dopředu.

Libiš hned ve druhé minutě v praxi ukázala, že nepřijela zápas pouze odbránit. Po individuální akci se krásně trefil Vladimír Stibora - 0:1. Obrázek utkání se ale nezměnil. Motorlet hrál a dobýval, Libiš se pozorně bránila. Narůstající tlak vyvrcholil vyrovnávacím gólem v 13. minutě. Za domácí se trefil Dominik Kostka - 1:1.

 

Motorlet přidal a byl odměněn. Do vedení se dostal do krásné střele Ondřeje Měsky z 27. minuty. V těchto chvílích se zápas lámal. Motorlet měl několik šancí Libiš dorazit. Hosté se však ubránili a minutu před poločasem dostali výhodu pokutového kopu. Penaltu zkušeně proměnil Pavel Macháček - 2:2. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Skvělá Libiš dotáhla zápas do vítězného konce

Stejně jako v první půli i tentokrát hosté zaskočili domácí tým rychlým gólem. Na svědomí ho měl Martin Šobr a Libiš tak znovu vedla - 2:3. Motorlet ale zapnul na vyšší obrátky a dokázal vyrovnat. V 68. minutě vstřelil branku Ondřej Janda - 3:3.

 

Závěr zápasu byl otevřený. Libiš provázela skvěla produktivita a Motorlet se opíral hlavně o postupný útok. Rozuzlení přinesla 78. minuta, kdy se opět po individuální akci trefil hostující Vladimír Stibora a strhl vítězství na stranu Libiše.

 

Libiši tak přijdou tyto body zatraceně vhod v souboji o záchranu. Motorlet naopak ztratil třetí příčku.



Sestavy


FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - M. Čepelák [-] , D. Dvorský [-] , M. Filip [-] , O. Měska [-] (76. T. Rossmann [-] ) , P. Štěpánek [-] , O. Janda [-] , D. Kostka [-] , D. Scharf [-] , M. Hurka [-] , L. Kučera [-] (60. J. Vojta [-] )

TJ Sokol Libiš
M. Brožek [-] - M. Pešek [-] , T. Vaněk [-] , P. Tylšar [-] , T. Stejskal [-] (80. P. Dobrovolný [-] ) , P. Macháček [-] , P. Očovan [-] , V. Stibora [-] , P. Macháč [-] (82. D. Kaiser [-] ) , L. Bíba [-] , M. Šobr [-]

ŽK: 81. J. Vojta , 90. P. Štěpánek - 74. P. Macháček , 86. P. Tylšar .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - ŠTUK Jaromír, NEJEDLÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

František Moláček

Expert: Denis Preclík
Tip experta: výhra domácích

"Vyrovnaný zápas, který vyhraje favorizovaný Motorlet vyhraje."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích