3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 10:15

25.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladenští dlouho drželi krok, nakonec ale tři body slaví Zbuzany


Branky


10

Kladno si kvůli tragické smrti Filipa Suchého utkání 24. kola proti Rakovníku přeložilo. Do bojů tak hráči naskočili po dvou týdnech na půdě Zbuzan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Zbuzany byly určitě favoritem tohoto zápasu. Kladno ale chtělo potvrdil slušnou formu z posledních zápasů. Domácí celek začal aktivní hrou. Kladno ale pozorně bránilo a podnikalo nebezpečné výpady do obrany svého soupeře. 

 

Do vedení šel domácí celek ve 20. minutě. Trefil se Martin Říha a bylo to 1:0. Kladno ale mělo připravenou bleskovou odpověď. Hned o minutu později tečovanou střelou vyrovnal Dominik Šíma. Po velmi divoké dvouminutovce se utkání trochu uklidnilo, oba celky mírně ubraly na aktivitě. 

 

První půle tak nakonec skončila nerozhodně 1:1.

Zbuzany překlopily zápas na svou stranu

Ve druhém poločase bylo znát, že přeci jen kvalitou nabité Zbuzany jsou o kousek jinde než Kladno. Hosté se snažili a hráli velmi sympatický zápas. Ale domácí individuality byly nejdůležitějším faktorem utkání. 

 

Vše mohlo být ale jinak. V 60. minutě velkou šanci spálil kladenský Vladimír Procházka a vzápetí přišel trest. V 66. minutě se famózně z přímého kopu prosadil Vojtěch Přeučil a Zbuzany vedly 2:1. Kladnem tento gól otřásl a už se nedostali do pohody. Zbuzany se uklidnily a předváděli svou typickou hru, byly silné na míči a nakonec si i vedení pojistili.

 

V 78. minutě se znovu trefil Martin Říha a přisoudil tak domácím tři body.

 

Kladno předvedlo slušný výkon a více jak půl zápasu bylo rovnoceným soupeřem. Rozhodla kvalita na straně Zbuzan a skvělý příspěvek Martina Říhy, který měl na výhře lví podíl.



Sestavy


FK Zbuzany 1953
P. Víšek [-] - V. Přeučil [-] , M. Říha [-] , M. Lička [-] (87. J. Huňáček [-] ) , J. Kordiák [-] , R. Šírl [-] , V. Ježdík [-] (84. S. Hřebeček [-] ) , L. Bielesz [-] , O. Kejha [-] , D. Matějka [-] , M. Maleček [-]

SK Kladno
M. Vokoun [-] - V. Kalina [-] , Š. Hanzlík [-] , T. Borák [-] , A. Holub [-] , P. Bartoš [-] (78. R. Stříška [-] ) - J. Růžička [-] , D. Čížek [-] , D. Šíma [-] - V. Procházka [-] (70. T. Pospíšil [-] ) , M. Tóth [-] (78. D. Richter [-] )

ŽK: 40. V. Procházka , 43. A. Holub , 67. J. Růžička .
Počet diváků: 235. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - HÁDEK Jaroslav, CICHRA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

František Moláček

Expert: Denis Preclík
Tip experta: výhra domácích

"Zbuzany svou ofenzivní silou přehrají Kladno."

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích