2:1p.
(0:0)
68. M. Verner (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2019 17:30

24.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladenští uctili památku Filipa Suchého dvěma body


Branky


55. D. Čížek - 68. M. Verner (p.)
7

Kladenští fotbalisté k dohrávce 24. kola divizní skupiny B nastoupili ve speciálních tričkách, kterými uctili památku Filipa Suchého, jejich bývalého spoluhráče. Filip byl oporou zadních řad Kladna, ale bohužel zahynul při dopravní nehodě. O motivaci tak měli stoprocentně postaráno domácí fotbalisté. Rakovník ale nechtěl dát kůži lacino. Stále totiž bojuje o to, aby neskončil v divizní tabulce na posledním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Kladna ke gólu nevedla

Kladenští se do toho opřeli od úvodního hvizdu. Rakovník zatlačili na jejich polovinu a měli šanci za šancí. Skvělý brankář hostujícího Tatranu Petr Kabele se překonával. Chytil několik vyložených šancí a držel ve hře o body hostující tým. 

 

Rakovník přežil nejtěžší část prvního poločasu bez úhony a začal hrát i více dopředu. Kombinací se hosté dostávali blíže pokutovému území Kladna. Centry do vápna lítaly, ale obrana řízená stoperem Hanzlíkem si s nimi poradila na jedničku.

 

Rušná první půle tak skončila nerozhodně 0:0 a diváci si museli počkat na rozuzlení do druhého poločasu.

Domácí fotbalisté byli stále aktivní a tlačili se před branku soupeře. Gól, který už dlouho visel ve vzduchu, přišel v 55. minutě. Šíma vysunul Davida Čížka a ten se nemýlil - 1:0. Po vstřeleném gólu se odehrály klíčové minuty. Kladno totiž dvakrát trefilo břevno v době, kdy si mohlo pojistit vedení. Nejprve ho orazítkoval Tóth centrem a poté i Hanzlík hlavou.

 

Rakovník ale přežil a po jednom z výpadů dostal možnost penalty. Tu s klidem proměnil v 68. minutě Miroslav Verner - 1:1.

 

Zápas byl otevřený na obě strany. Útoky se střídaly na obou stranách. Smolařem se stal domácí Dominik Richter. Nejdříve ho v šanci vychytal Kabele a potom z podobné situace zazvonila tyč.

Utkání tak dospělo do penaltového rozstřelu, ve kterém byli odměněni hráči Kladna a uhráli tak do tabulky bod navíc.

 

Článek: Fotbalové Kladno truchlí, při tragické nehodě přišel o život hráč Filip Suchý

 

   


Sestavy


SK Kladno
M. Vokoun [-] - V. Kalina [-] , A. Holub [-] , T. Abrham [-] , Š. Hanzlík [-] , T. Borák [-] - D. Čížek [-] , J. Růžička [-] , D. Šíma [-] (64. D. Richter [-] ) - M. Tóth [-] (77. T. Pospíšil [-] ) , V. Procházka [-]

TJ Tatran Rakovník
P. Kabele [-] - P. Kučera [-] , A. Nesládek [-] , M. Verner [-] , J. Bredler [-] (71. T. Rothe [-] ) , K. Omovie [-] , A. Vrána [-] (78. M. Ryška [-] ) , S. Mařík [-] , V. Hradecký [-] , P. Vecka [-] , P. Junek [-]

ŽK: 31. A. Holub .
Počet diváků: 162. Rozhodčí: Haleš Vladan - ŠOB Aleš, NOVOTNÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Jakub Černík
Tip experta: výhra domácích

"Jednoznačný zápas ve prospěch Kladna."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích