3:1
(1:0)
80. E. Rilke (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 10:15

24.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mostečtí zastavili sérii proher doma proti Ostré


Branky


44. L. Šípek , 55. J. Benda , 89. D. Valenta - 80. E. Rilke (vl.)
7

Mostečtí fotbalisté slavili výhru po dlouhé době. Naposledy vyhráli za tři body ve 12. kole letošní sezony. Jejich výhru proti Ostré však vidělo jen 50 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Most šel do vedení před koncem první půle

Předzápasová prognóza hovořila jasně. Mostečtí měli v zápase proti Ostré plnit pouze roli sparinga, ale realita byla úplně jiná. Fotbalisté Mosteckého FK se sice možná už smířili se sestupem, ale přesto dávají do každého zápasu 100% a vždy se chtějí poprat o co nejlepší výsledek.

 

V utkání začali velmi aktivně a bojovně, což dělalo hostům problémy. Ti působili vyspělejším a fotbalovějším dojmem, ale Most to nahrazoval důrazem.

 

Ostrá si v průběhu tvořila šance, ale gól v první půli nevstřelila. Narážela buď na pozornou obranu a nebo zasáhl výborně chytající mladíček v mostecké svatyni Jan Nejedlý. Domácí podržel několika klíčovými zákroky a krátce před poločasem tak platil bezbrankový stav.

 

Ve 44. minutě už ale šel do vedení Mostecký FK, trefil se totiž Lumír Šípek - 1:0

Domácím druhá půle vyšla skvěle

Fotbalisté Ostré vstoupili do druhé půle scílem vyrovnat. Mostečtí jim ale jejich plány záhy velmi narušili. V 55. minutě se prosadil domácí Jaroslav Benda a bylo to 2:0. Hosté tlačili, ale branku se jim stále nedailo vstřelit. Snaha se hráčům Ostré nedala upřít, ale v koncovce nebyli tak kvalitní.

 

V 80. minutě Ostrá přeci jen slavila. Za přispění mosteckého Emila Rilkeho, který si vstřelil smolný vlastní gól, snížili hodté na 2:1. V závěru utkání si vytvořili tlak, kterému ale domácí obrana s vypětím všech sil odolala. V 89. minutě navíc Mostečtí z brejku pečetili svoji výhru trefou Dominika Valenty - 3:1.

 

Mostecký FK tak slavil výhru, na kterou dlouho čekal. Hráči byli odměněni za bojovný výkon. Ostrá si naopak bude muset na body počkat do dalších kol.



Ohlasy k zápasu


Mostecký fotbalový klub
Libor Klíč - trenér: "V dalším utkání jsme narazili na jednoho z nejkvalitnějších soupeřů za poslední dobu. O to cennější naše konečné vítězství je. Po celé utkání, až na pár momentů byl náš soupeř kombinačně lepší a zvláště v našem pokutovém území velice nebezpečný. O výsledku rozhodly hlavně dvě věci. Za prvé výborný výkon našeho brankáře a za druhé, naše zlepšená produktivita díky které jsme dokázali vstřelit tři branky a po dlouhé době zvítězit."

Sportovní sdružení Ostrá
Josef Červinka - sekretář: "Naše nemohoucnost rozhodla zápas. Neproměnili jsme řadu šancí, branka domácích byla pro nás zakletá. Výborný výkon podal brankář Mostu. Podařilo se nám díky vlastnímu gólu domácích snížit. Ale v závěru při hře vabank jsme z brejku inkasovali."



Sestavy


Mostecký fotbalový klub
J. Nejedlý [-] - J. Benda [-] , M. Tancoš [-] , L. Šípek [-] (69. D. Valenta [-] ) , M. Vait [-] , J. Zigmund [-] , D. Kasal [-] (87. J. Vaněk [-] ) , J. Králík [-] , E. Rilke [-] , O. Kocourek [-] , P. Linka [-]

Sportovní sdružení Ostrá
L. Novák [-] - M. Bodlák [-] , T. Petr [-] , D. Poběrežský [-] , T. Moudrý [-] , M. Šimáček [-] , M. Horák [-] , D. Hudec [-] (69. J. Kamlach [-] ) , P. Vobořil [-] , M. Novotný [-] (78. K. Mareš [-] ) , J. Řezníček [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Milner Michal - LINHART Martin, HORÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Jakub Černík
Tip experta: remíza

"Tady to vidím na remízu. Body potřebují oba týmy."

Tip: výhra hostů