2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 10:15

24.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš po obratu obrala o všechny body Meteor


Branky


7

Navzdory tomu, že Libiš do zápasu nevstoupila dobře a rychle prohrávala se jí podařil skvělý obrat. A to hlavně díky kapitánovi Pavlu Macháčkovi, který dvěma góly zvrat ve skóre režíroval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Meteoru poznamenal hru obou týmů

Vstup do utkání měl lepší favorizovaný tým z Prahy. Hráčům Meteoru se povedl již v 6. minutě rohový kop a šli do vedení zásluhou mladého Karla Holečka - 0:1. Tento gól nechal viditelné stopy na hře domácí Libiše. Meteor byl v těchto chvílích lepší, ale obrana domácích v čele se spolehlivým brankářem Michalem Brožkem už znovu neinkasovala.

 

Naopak postupem času se začala Libiš stále více dostávat do zápasu. Domácí se soustředili hlavně na precizně zahrávané standartní situace. Po rohovém kopu ze 34. minuty bylo vyrovnáno. Trefil se domácí velezkušený kapitán Pavel Macháček - 1:1.

 

Za tohoto stavu se šlo do kabin a druhý poločas měl přinést rozuzlení.

Proměněná penalta přihrála Libiši tři nesmírně důležité body

Začátek druhé půle byl opatrný z obou stran. Bylo jasně patrné, že kdo udělá chybu zápas prohraje. Nebyl to totiž žádný festival šanci na obou stranách hřiště, ale spíše velmi bojovné utkání s celou řadou soubojů a důrazných střetů. 

 

Meteor prokazoval formu i větší herní kvalitu a byl mírně lepším celkem. Domácí to zase nahrazovali větším zápalem do hry a bojovností. Zlomovým momentem se ukázala být 74. minuta. Rychlý výpad mladíka Martina Šobra hasila hostující obrana v pokutovém území jen za cenu faulu. K penaltě se postavil kdo jiný než kapitán Pavel Macháček a poslal Libiš do vedení - 2:1.

 

Domácí tým se zatáhl a výhru s vypětím všech sil ubránil. Pro Libiš se jednalo o velmi důležité tři body v boji o udržení v divizi. 



Sestavy


TJ Sokol Libiš, z.s.
M. Brožek [-] - M. Pešek [-] , T. Vaněk [-] (81. D. Kaiser [-] ) , P. Tylšar [-] , T. Kvída [-] (53. P. Dobrovolný [-] ) , P. Macháček [-] , P. Očovan [-] , V. Stibora [-] , P. Macháč [-] , L. Bíba [-] , M. Šobr [-]

FK Meteor Praha VIII B
J. Šrámek [-] - K. Holeček [-] (70. L. Budějský [-] ) , V. Schulz [-] , P. Zolotuchin [-] (77. V. Junek [-] ) , J. Havel [-] , V. Kostka [-] , J. Frantl [-] , C. Ezeala [-] , J. Frohna [-] , D. Hanek [-] , J. Sůra [-]

ŽK: 69. V. Stibora , 72. M. Pešek , 76. M. Šobr - 59. J. Frantl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vnuk Josef - MATOUŠEK Lukáš, RADINA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Jakub Černík
Tip experta: výhra domácích

"Tady dojde k překvapení, Libiš se zlepšuje a proti Meteoru podle mého může i vyhrát."

Tip: výhra domácích