3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 10:15

23.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


9
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nástup do utkání měl domácí Meteor doslova drtivý. Hned ve 3. minutě domácí Kostka prodloužil na přední tyči míč z rohového kopu a ten skončil v síti - 1:0. O dvě minuty později bylo s hosty ještě hůř. Další přetažený rohový kop domácí vrátili do malého vápna a Janků nedal brankáři Bodlákovi šanci.

 

V těchto momentech byl domácí Meteor lepším týmem a kvalitní kombinační hrou dělal Brandýsu značné problémy. Po půl hodině vsítil další branku domácí Ezeala, když v samostatném průniku obešel Bodláka a zvýšil na 3:0. Do konce poločasu měli domácí ještě dvě šance, ale brankář Bodlák hosty uchránil ještě většího debaklu.

Druhý poločas, který začal za rozhodnutého stavu, se již jen dohrával. Domácí měli ještě jednu šanci, ale tu znovu zneškodnil Bodlák.

 

Ve zbývajících minutách jsme měli míč na kopačkách hlavně hosté z Brandýsa. Větší šanci si ale až na jednu v závěru nevytvořili. Útočné akce Brandýsa táhlo hlavně duo Folwarczny-Klíma. Před koncem utkání měl šanci Folwarczny, ale domácího brankáře neprostřelil.

 

Meteor tak zaslouženě dovedl zápas do vítězného konce, Brandýsu se tentokrát nevedlo podle představ. Šanci na reparát mají v sobotu v domácím zápase proti dalšímu pražskému celku - Motorletu.



Ohlasy k zápasu



FK Brandýs nad Labem
Petr Špaček - člen výboru: "Do utkání jsme vstoupili hodně špatně, když jsme neubránili dva rohové kopy. Dá se říct, že v 5. minutě bylo po zápase. Ve druhém poločase jsme si sice nějaké šance vypracovali, ale žádnou jsme neproměnili. Domácí zaslouženě vyhráli."



Sestavy


FK Meteor Praha VIII B
J. Šrámek [-] - J. Havel [-] , V. Kostka [-] (75. P. Zolotuchin [-] ) , V. Schulz [-] , P. Jankú [-] , J. Frantl [-] , C. Ezeala [-] (85. L. Nečas [-] ) , J. Frohna [-] , D. Hanek [-] (46. T. Bím [-] ) , K. Holeček [-] (56. L. Budějský [-] ) , J. Sůra [-]

FK Brandýs nad Labem
J. Bodlák [-] - M. Stross [-] , L. Pechač [-] , J. Stross [-] , P. Malý [-] - M. Urban [-] (46. J. Prokop [-] ) , M. Dosoudil [-] , D. Folwarczny [-] - F. Klíma [-] , M. Kovařík [-] - J. Krajíček [-]

ŽK: 60. J. Frantl , 70. P. Jankú , 86. L. Budějský - 34. M. Stross , 40. L. Pechač , 53. F. Klíma , 76. O. Hamada . ČK: 80. L. Pechač .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: Hodek Jakub - SZIKSZAY Ladislav, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

František Moláček

Expert: Josef Strnad
Tip experta: remíza

"Vyrovnané utkání. Brandýs si odveze bod za remízu."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích