3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 10:15

23.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš statečně bojovala na půdě Zbuzan, nakonec ale proti zkušenému týmu padla


Branky


26. R. Kalod , 67. M. Říha , 86. M. Lička - 47. P. Očovan
9

Zajímavé utkání se odehrálo ve Zbuzanech. Hostující trenér Luboš Urban měl o motivaci postaráno. V minulosti seděl na lavičce Zbuzan. Tento fakt jen zvyšoval atraktivitu zápasu, ve kterém nakonec padly 4 branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas rozhodla jediná trefa

Hostující zkušený trenér Luboš Urban disponuje detailní znalostí zbuzanského týmu a jeho Libiš byla na utkání po taktické stránce velmi dobře připravena. Hosté se snažili na aktivní a ofenzivní hru Zbuzan odpovědět stejnou mincí. Hra se přelévala ze strany na stranu a bylo k vidění spousta zajímavých příležitostí. Zápasu v první půli ale kralovaly obrany.

 

Jedinou chybu využil k individuálnímu průniku zbuzanský kanonýr Richard Kalod, který otevřel gólový účet utkání 26. minutě - 1:0.

 

Zbuzany byly v první půli produktivnějsí a proto do kabin odcházely spokojenější. Libiš však potvrdila, že umí trápit favority a hrála velmi slušně.

Na rychlý gól Očovana nenavázal nikdo ze spoluhráčů. Góly už dávali jen domácí.

Vstup do druhé půle byl v podání Libiše jako z říše snů. Ve 47. minutě se chytrou hlavičkou prosadil Peter Očovan - 1:1. Domácí fotbalisty tento gól na chvíli opařil a Libiš se hnala dopředu. V těchto momentech se zápas lámal. Zbuzany díky pozorné obraně svou branku uhájily a udeřily na druhé straně hřiště. V 67. minutě do branky poslal Martin Říha nekompromisně zpětnou pobídku od Šírla - 2:1. Libiš tento gól zlomil a naopak Zbuzany dostal na koně. V závěru hosty dorazil zkušený kapitán Mario Lička - 3:1

 

Zbuzany drží stále kontakt s vedoucí Hostouní, momentálně ztrácejí na první místo 4 body. Libiš předvedla velmi sympatický a nebojácný výkon, který je příslibem do dalších zápasů. V následujících kolech je čeká několik klíčových bitev o setrvání v divizi. 



Ohlasy k zápasu


FK Zbuzany 1953
Jaromír Jindráček - trenér: "Od začátku jsme byli kombinačně lepší, ale neproměnili jsme šance. Po vyrovnání na 1:1 byl mírně lepší soupeř, který vycítil šanci. Pak už byl zápas ale v naší režii."

TJ Sokol Libiš
Václav Havel - asistent trenéra: "Zbuzany jsou kvalitní soupeř. Podřídili jsme tomu taktiku, hráli jsme od půlky. Našim obětavým výkonem jsme domácí potrápili. Rozhodla ale zkušenost soupeře. Měli jsme nějaké šance, ale neproměnili jsme. Kluky musím za výkon pochválit."



Sestavy


FK Zbuzany 1953
P. Víšek [-] - R. Kalod [-] (73. J. Kordiák [-] ) , M. Lička [-] , M. Lohoyda [-] (62. M. Říha [-] ) , R. Šírl [-] , S. Hřebeček [-] (66. V. Máče [-] ) , V. Ježdík [-] , L. Bielesz [-] , O. Kejha [-] , D. Matějka [-] , M. Maleček [-]

TJ Sokol Libiš
M. Brožek [-] - M. Pešek [-] , T. Vaněk [-] (67. D. Kaiser [-] ) , P. Tylšar [-] , P. Macháček [-] , T. Kvída [-] , M. Šobr [-] (89. M. Hrnčíř [-] ) , P. Očovan [-] , V. Stibora [-] , L. Bíba [-] , T. Stejskal [-] (79. P. Dobrovolný [-] )

ŽK: 31. M. Lohoyda , 77. J. Kordiák - 43. T. Kvída , 55. M. Pešek , 72. V. Stibora , 78. P. Tylšar , 83. P. Macháček , 87. P. Očovan .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Klečka Ivan - SVOBODA Radek, NOVOTNÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

František Moláček

Expert: Josef Strnad
Tip experta: výhra domácích

"Zbuzany hrají doma velmi dobře. Proti Libiši by si měly připsat tři body."

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích