Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2019 10:15

22.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladno skvělým obratem ve druhé půli zdolalo Ostrou


8

Narazila na sebe mužstva, která hrají v pohodě a nemusí řešit starosti se záchranou a zároveň se nebojují o případný postup. Forma Kladna je v posledních kolech veliká, ale velmi kvalitní tým Ostré jim byl více než rovnoceným soupeřem. Zápas se lámal až v závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní hra Ostré

Kladenští vstupovali do utkání v roli favorita. Před úvodním hvizdem měli za sebou šňůru 4 zápasů, ve kterých získali 11 bodů. Další korálek chtěli přidat proti Ostré.

 

Hosté ale začali aktivně, skvělě se pohybovali, napadali kladenskou rozehrávku a to domácím samozřejmě činilo problémy. Ostrá hrála jednoduše ale opravdu velmi dobře. Jen do zakončení se dostávala sporadicky. Kombinací okolo pokutového území Kladna bylo dost, ale střela žádná.

 

Ostrá byla za svůj výkon odměněna, když už to asi nikdo nečekal. Ve 44. minutě se prosadil ve vápně důrazný Jakub Řezníček a bylo to 0:1.

Skvělý obrat Kladna

Do druhé půle nastoupili Kladenští velmi motivovaní a odhodlaní. Záhy ale přežili klinickou smrt. Obrovskou šanci spálil hostující Bodlák, když mu ve vyložené pozici domácí obránci na poslední chvíli střelu zablokovali.

 

Pak už ale převaha Kladna byla výraznější a Ostrá se dostávala pod tlak. V 76. minutě přišlo vyrovnání. Kalina centrem vybídl Hanzlíka a ten překonal gólmana Kellera - 1:1. Domácí tento impuls potřebovali. Ostrá se od této chvíle zuby nehty bránila, ale nakonec si ani bod ze stadionu Františka Kloze neodvezla. V 89. minutě precizním centrem vyhledal Kalina opět Hanzlíka a domácí stoper se stal střelcem dne. Zajistil Kladnu tři body a prodloužení vítězné série.

 

Ostrá pedvedla velmi kvalitní a sympatický výkon, ale na body to bohužel nestačilo.



Sestavy


SK Kladno, a.s.
M. Vokoun [-] - Š. Hanzlík [-] , F. Suchý [-] , T. Borák [-] , V. Kalina [-] - J. Růžička [-] , A. Holub [-] (20. P. Bartoš [-] ) , D. Čížek [-] , D. Šíma [-] (90. T. Abrham [-] ) - V. Procházka [-] (60. M. Tóth [-] ) , V. Kraus [-] (75. D. Richter [-] ) -

Sportovní sdružení Ostrá, z.s.
M. Keller [-] - V. Pečínka [-] , D. Poběrežský [-] , J. Řezníček [-] (78. J. Kamlach [-] ) , M. Šimáček [-] (20. B. Tvrzník [-] ) , M. Horák [-] , D. Hudec [-] , P. Vobořil [-] , M. Novotný [-] , M. Bodlák [-] (87. K. Mareš [-] ) , T. Moudrý [-]

ŽK: 41. Š. Hanzlík - 52. D. Poběrežský .
Počet diváků: 181. Rozhodčí: Míč Vojtěch - TROJAN Michal, NEDVĚD Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Lukáš Sejkora
Tip experta: výhra domácích

"Kladno je ve formě, Ostrou doma bez problémů přehraje."

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích