1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2019 17:00

22.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbuzany zvítězily v těžkém utkání na půdě Brandýsa


Branky


8

Zápas, který proti sobě svedl oba týmy z čela tabulky nabídl zajímavou podívanou všem 600 přítomným divákům. Hrál se svižný fotbal se šancemi na obou stranách. Šťastnější byly nakonec hostující Zbuzany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Zbuzan zatřásl domácími hráči

Kdo by čekal, že zápas bude mít spíše opatrný začátek a oba týmy budou čekat na chyby soupeře, byl velmi překvapen. Zbuzany vletěly na svého soka a úvod utkání jim vyšel na jedničku. Hned ve 4. minutě se ujali hosté vedení. Centr zprava domácí obrana ještě zpacifikovala, ale tečovaná střela Václava Ježdíka už skončila v síti - 0:1.

 

Hra se poté trochu uklidnila a na hřišti se spíš bojovalo. Po 20 odehraných minutách se dvakrát dostal do dobrých příležitostí domácí kapitán Folwarczny, ale tentokrát ještě úspěšný nebyl. Brandýsse ale pomalu začal dostávat do hry a nadechoval se k lepšímu výkonu. Ve 30. minutě už bylo vyrovnáno. Po pěkné kombinaci mezi Dosoudilem a Michalem Strossem druhý jmenovaný odcentroval a kapitán Folwarczny na zadní tyči hlavou zavěsil.

 

O deset minut později mohlo být pro domácí ještě veseleji. Centr zleva se dostal až k Urbanovi, který ale skvělého Víška v bráně Zbuzan nepřekonal. Stejně dopadl se svým pokusem i Michal Stross. Rušný první poločas tak skončil remízou 1:1.

Hosté v závěru urvali vítězství

Druhý poločas už tolik fotbalové krásy nenabídl. Bojovalo se především ve středu hřiště a šancí bylo k vidění poskrovnu. Bylo čím dál více jasné, že kdo dá gól, zápas vyhraje. Deset minut před koncem k tomu byli blíže domácí. Centr Michala Strosse ale do branky Folwarczny neumístil. Vzápětí tak přišel trest. Po povedené akci Zbuzan se ke střele z hranice vápna dostal Mykhaylo Lohoyda a precizní střelou zajistil Zbuzanům tři body. 

 

Tímto se Zbuzany vyšvihly až na druhé místo tabulky. Brandýsu na naopak tentokrát bodovat nepovedlo a klesl na pátou příčku.



Ohlasy k zápasu


FK Brandýs nad Labem
Petr Špaček - člen výboru: "Znovu jsme doplatili na neproměňování šancí. Zápasu by spíše slušela remíza. V závěru platilo bohužel klasické nedáš - dostaneš. Moc bych chtěl poděkovat divákům, kterých přišlo přes 600, což se v takové soutěži moc často nevidí."




Sestavy


FK Brandýs nad Labem
J. Bodlák [-] - J. Reichert [-] (17. M. Stross [-] ) , M. Baloun [-] (70. V. Šmejkal [-] ) , J. Stross [-] , P. Malý [-] - M. Urban [-] , M. Dosoudil [-] , D. Folwarczny [-] , F. Braborec [-] , J. Prokop [-] - F. Klíma [-] -

FK Zbuzany 1953
P. Víšek [-] - R. Kalod [-] (90. J. Huňáček [-] ) , M. Lička [-] , V. Přeučil [-] (70. M. Říha [-] ) , R. Šírl [-] , S. Hřebeček [-] (78. M. Lohoyda [-] ) , V. Ježdík [-] (87. V. Máče [-] ) , L. Bielesz [-] , O. Kejha [-] , D. Matějka [-] , M. Maleček [-]

ŽK: 60. J. Stross - 47. S. Hřebeček , 54. L. Bielesz .
Počet diváků: 614. Rozhodčí: Kovářová Veronika - HORÁČEK Michal, LINHART Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Lukáš Sejkora
Tip experta: výhra domácích

"Velmi zajímavý zápas. Brandýse v domácím prostředí udělá tři body."

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů