2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2019 10:15

22.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neratovice braly druhý bod po penaltovém rozstřelu


Branky


8

Naeartovice se chtěli tímto zápasem nastartovat, protože poslední duely jim vůbec nevyšly. Taky Meteor, povzbuzený výhrou nad Březovou 4:1, nastupoval k zápasu s nadějemi na další bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Úvodní pasáž utkání mnoho zajímavého nepřinesla. Oba celky se střídaly v utocích, hra se přelévala na obě strany, ale nikdo si nevytvořil větší šanci. Na domácích bylo znát, že chtějí hlavně nechybovat a hrát jednoduše. Přílišná snaha jim ale mnohdy svazovala nohy. 

 

Komplikací pro domácí celek bylo odstoupení Václava Vorasického, který se zranil.

První půle nakonec nabídla opravdu dietní představení a tak hrstka diváků mohla jen doufat, že druhá půle bude pikantnější.

Neratovice vedení neudržely

Do druhé půle vstoupili domácí fotbalisté velmi slešně a aktivně. Bylo na nich znát velké odhodlání vyhrát. V 63. minutě přišla jejich chvíle. Obránce Vít Regner využil zaváhání brankáře Meteoru Jana Šrámka a poslal domácí do vedení 1:0. Bohužel se Neratovice neradovaly dlouho. O 14 minut později bylo vyrovnáno. Novotného střelu vyrazil brankář dědek pouze před sebe a dorážející Jan Frantl se nemýlil. Po chybách obou gólmanů tak bylo skóre opět vyrované. 

 

Nakonec žádný z týmů nenašel tolik sil, aby zápas pžeklopil na svou stranu. Šlo se na penalty...

 

Neratovičtí byli v této disciplíně úspěšnější a brali nakonec i druhý bod. Po sérii porážek je tento fakt jistě povzbuzením do dalších bojů. Neratovice se nacházejí na 9. místě s 34 body, Meteor má jen o bod víc a zaujímá 7. příčku tabulky.



Sestavy


FK Neratovice-Byškovice
L. Dědek [-] (90. D. Šteiner [-] ) - V. Regner [-] , L. Stýblo [-] , V. Vorasický [-] (28. J. Moravec [-] ) , J. Pajkrt [-] - L. Novák [-] , M. Rejman [-] , D. Duch [-] , R. Kokoška [-] - J. Malák [-] (66. S. Hrechko [-] ) , J. Kozák [-]

FK Meteor Praha VIII B
J. Šrámek [-] - J. Novotný [-] , P. Zolotuchin [-] (66. T. Bím [-] ) , V. Schulz [-] (70. V. Kostka [-] ) , P. Jankú [-] , J. Frantl [-] , C. Ezeala [-] (73. K. Holeček [-] ) , J. Frohna [-] , A. Hrdina [-] (90. L. Nečas [-] ) , J. Havel [-] , J. Sůra [-]

ŽK: 35. R. Kokoška , 53. J. Moravec , 76. S. Hrechko - 37. P. Zolotuchin , 61. V. Schulz , 72. C. Ezeala , 90. J. Frantl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - HRKAL Václav, VYCHODIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Lukáš Sejkora
Tip experta: výhra domácích

"Neratovice se zvednou a tentokrát už vyhrají. "

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů