2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 14:30

21.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kvalitní utkání nakonec lépe zvládl domácí Motorlet


Branky


10

Oba týmy pohybujíci se středu tabulky odehráli povedenou partii. V výhry se nakonec radoval Motorlet, který působil klidněji na míči a byl i produktivnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Motorlet dvěma góly určil ráz zápasu

Hned od prvních minut bylo vidět, že oba celky hrají v pohodě. Pohybují se ve středu tabulky, nemají starosti s udržením v soutěži a ani postup se jich letos týkat nebude. Na jejich výkonu ale byla znát lehkost a nutno říct, že z obou stran velmi kvalitní hra. Pro oko diváka atraktivní zápas.

 

Do vedení šli domácí, když se v 17. minutě prosadil David Radosta - 1:0. Domací celek pokračoval v aktivní hře a byl v těchto fázích lepší. Obrana hostů dirigovaná velezkušeným Patrikem Gedeonem ale odolávala. Bohužel pro hosty ale jen do 41. minuty. To se prosadil Dominik Kostka a bylo to o dva góly.

Chomutov snížil a sahal po vyrovnání

Vstup do druhé půle byl od domácího týmu opatrnější. Chomutov se svou kombinační hrou dostával blíž k brance domácích. Jak v první půli měli převahu fotbalisté Motorletu, tak ve druhé půli byli lepší hosté. Snažili se docílit alespoň kontaktního gólu. To se jim podařilo zásluhou kanonýra Martina Bočka, který se trefil v 63. minutě a snížil na 2:1.

 

V závěru zápasu se Chomutovští snažili ze všech sil, ale vyrovnat se jim nepodařilo. Motorlet sehrál v defenzivě povedený zápas a Chomutovu už více nepovolil. Motorlet se díky třem bodům posunul na čtvrté místo, Chomutov zůstává ve velmi vyrovnaném středu tabulky momentálně na deváté pozici.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Rudolf Blažek - manažer mužstva: "Kvalitní zápas z obou stran. Chomutov byl velmi fotbalový. První půli jsme byli lepší my, mohli jsme dát i více gólů. Měli jsme více ze hry, i ve druhé půli jsme měli šance. Ale Chomutov byl velmi silný soupeř."

FC Chomutov
Radek Zaťko - jednatel: "Remíza by zápasu slušela. Byl to kvalitní zápas, herně povedený z obou stran. Soupeř byl produktivnější. V prvním poločase byl lepší Mororlet. Ve druhém zas my, a domácí přežili naše šance. Rozhodlo to, že Motorlet vstřelil o gól víc."



Sestavy


FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - M. Čepelák [-] , M. Filip [-] , D. Mařík [-] (90. T. Rossmann [-] ) , L. Kučera [-] (84. F. Kutina [-] ) , M. Hurka [-] (79. D. Dvorský [-] ) , P. Štěpánek [-] , D. Radosta [-] , D. Kostka [-] , D. Scharf [-] , J. Rajnoch [-]

FC Chomutov
R. Švejda [-] - L. Svoboda [-] , M. Klimeš [-] , M. Boček [-] (64. J. Hyneš [-] ) , T. Svoboda [-] , D. Hána [-] , J. Mužík [-] , V. Kubík [-] , F. Turek [-] , P. Gedeon [-] , T. Kunart [-]

ŽK: 23. T. Foferka , 36. P. Štěpánek - 52. F. Turek , 68. L. Svoboda .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Aubrecht Jan - ŠTĚŘÍK Filip, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

František Moláček

Expert: Patrik Voleský
Tip experta: výhra domácích

"Domácí Motorlet zvítězí po vyrovnaném průběhu."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů