5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 10:15

21.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačná záležitost v podání Zbuzan


Branky


9

Zbuzany potvrdily pověst celku, kterému se na domácím hřišti daří. Neratovice naopak prožívají poměrně nevydařené období a na soupeře usilujícího o mety nejvyšší vůbec nestačily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Standartní situace Zbuzan = nebezpečí

Zbuzany do zápasu vstupovaly s vědomím, že chtějí napravit týden starou prohru ze hřiště Březové. Neratovice chtěly ukončit černou sérii.  Na výhru čekají od prvního jarního kola, kdy zdolaly Kladno.

 

Zápas byl od začátku v režii domácích, kteří svou kombinační hrou zatlačili hosty. Na gól se však čekalo až do 28. minuty. To se po centru prosadil Václav Ježdík a Zbuzany vedly 1:0.

 

Neratovičtí se stále nemohli dostat do tempa a to ještě nevěděli, že to nejhorší je čeká záhy. Ve 38. a 39. minute vstřelil dva slepené góly kanonýr domácích Richard Kalod a domácí favorit vedl během minuty už 3:0.

 

Tímto výsledkem skončil první poločas a šlo se do kabin.

Druhá půle ve stejném duchu

Jestli si Neratovičtí v šatně řekli, že se pokusí neinkasovat a pokud možno nějaký gól vstřelit, jejich plány vzaly za své během první minuty druhé půle. To se totiž prosadil zkušený středopolař Mario Lička - 4:0.

 

Domácí potom přeci jen trochu polevili, ale bylo znát, že Neratovice nemají svůj den. Lehkost na jejich kopačkách nebyla, časté ztráty byly k vidění až moc často.

 

Pověstného búra nakonec Neratovičtí inkasovali v 57. minutě, když se trefil David Matějka. 

 

Zápas se od té chvíle jen dohrával, jasně v režii Zbuzan.

Domácí vyhráli velkým rozdílem zaslouženě a posunuli se tak zpět na třetí místo. Neratovice naopak tě prožívají horší období a klesají tabulkou. Momentálně se nachází na osmém místě v silném středu tabulky. 



Sestavy


FK Zbuzany 1953
P. Víšek [-] - R. Kalod [-] , M. Lička [-] (77. J. Kordiák [-] ) , V. Přeučil [-] , R. Šírl [-] (67. J. Huňáček [-] ) , S. Hřebeček [-] (57. M. Říha [-] ) , V. Ježdík [-] (71. M. Lohoyda [-] ) , L. Bielesz [-] , O. Kejha [-] , D. Matějka [-] , M. Maleček [-]

FK Neratovice-Byškovice
L. Dědek [-] - L. Stýblo [-] (46. S. Hrechko [-] ) , V. Vorasický [-] , J. Pajkrt [-] - M. Rejman [-] (63. M. Barták [-] ) , R. Kokoška [-] , D. Duch [-] - J. Moravec [-] (69. J. Malák [-] ) , J. Kozák [-] , O. Yaroshenko [-] (77. P. Vávra [-] ) - V. Regner [-]

Počet diváků: 170. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - PÁLEK Ondřej, VOLF Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Patrik Voleský
Tip experta: výhra domácích

"Zápas, který Zbuzany zvládnou. V domácím prostředí jsou silné."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích