Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 17:00

21.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrá zápas zlomila na svou stranu před koncem první půle


Branky


10

Ostrá doma přivítala sestupem ohrožený Ostrov a byly to střelecké hody. Zápas se lámal na konci první půle, kdy hosté dvakrát inkasovali. Tuto ztrátu už nedokázali dohnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly na konci poločasu pohřbily naděje Ostrova

Domácí fotbalisté spoléhali na svoje nacvičené situace z tréninku. Zahrávali dlouhé auty až do pokutového území a měli skvěle propracované standartní situace. Tímto dokázali Ostrov překvapit. Hosté však předváděli také velmi slušný výkon. Nebáli se zakombinovat, jejich akce zdobila rychlost. Hrál se kvalitní a útočný fotbal, k čemuž přispěli svou hrou oba celky. 

 

Jako první však udeřila Ostrá. Ve 14. minutě se trefil velezkušený kapitán Petr Vobořil - 1:0. Hra měla ale i nadále stejný průběh. Byla v poli vyrovnaná, přelávala se ze strany na stranu a oba týmy své příležitosti ke skórování měly.

 

Zlomovým momentem celého utkání byl skvělý závěr poločasu v podání domácích. Ostrá dokázala vstřelit dva slepené góly v průběhu dvou minut a tím si vytvořila komfortní náskok. Ve 42. minutě se prosadil Jakub Řezníček a o dvě minuty později ho napodobil Matěj Horák. Do šaten se tak šlo za stavu 3:0 z neprospěch Ostrova.

Ostrov dvakrát snížil, ale inkasoval další dvě branky

Ostrov do druhé půle nastoupil aktivněji a vytvářel si zajímavé šance. Žádná z nich se ale ne a ne ujmout. Až v 70. minutě snížil Franišek Nedbalý - 3:1. Ostrá ale zareagovala, jak nejlépe mohla. Na gól odpověděl o tři minuty později Matěj Horák a vstřelil svůj druhý gól v utkání. 

 

Ostrov to ale nepřibrzdilo v jeho útočné aktivitě a šel si za dalším gólem. To se hostům nakonec povedlo. V 85. minutě vstřelil svoji druhou branku v utkání František Nedbalý a zase to bylo jen o dva góly - 4:2.

 

Ostrá ale opět dokázala hbitě reagovat a Matěj Bodlák zvýšil na konečných 5:2. Ostrá byla v tomto zápae velmi produktivní a to bylo rozhodující. Ostrov sice držel více míč na svých kopačkách, ale vytvořené šance proměnit nedokázal a odjel tak s prázdnou. Pro Ostrou to byly velmi důležité body, vzdálila se svému soupeři na 10 bodů od sestupové 14. příčky a zdá se, že bude mít klidný zbytek sezony.



Ohlasy k zápasu


Sportovní sdružení Ostrá
Josef Červinka - sekretář: "Pro nás důležité vítězství. Vycházely nám situace, které trénujeme. Ostrov hrál dobrý fotbal, měli často míč. V poli se jednalo o vyrovnané utkání, ale Ostrov řešil některé situace špatně. Zlomovým momentem byly dva naše vstřelené góly před poločasem. S pěti vstřelenými brankami jsme spokojeni."

FK Ostrov
Ivan Filip - trenér: "Rozhodly poslední dvě minuty prvního poločasu. Ostrá hrozila z dlouhých autů a rohů, po kterých také vstřelila góly. Ve druhé půli jsme měli více ze hry, ale pouze jsme snížili. Hráli jsme do plných, Ostrá si vítězství pohlídala."



Sestavy


Sportovní sdružení Ostrá
L. Novák [-] - M. Bodlák [-] (90. F. Bílek [-] ) , V. Pečínka [-] , D. Poběrežský [-] , T. Moudrý [-] , M. Šimáček [-] , M. Horák [-] , D. Hudec [-] (84. B. Tvrzník [-] ) , P. Vobořil [-] , M. Novotný [-] (79. K. Mareš [-] ) , J. Řezníček [-] (74. J. Kamlach [-] )

FK Ostrov
M. Süttö [-] - O. Nýber [-] , Z. Vondráček [-] , J. Vrba [-] (82. J. Kostka [-] ) , M. Rašman [-] , F. Nedbalý [-] , M. Matoušek [-] , M. Kobera [-] , J. Dušek [-] , L. Jankovský [-] , J. Janda [-]

Počet diváků: 140. Rozhodčí: Makovička Milan - NĚMEC Václav, BABKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

František Moláček

Expert: Patrik Voleský
Tip experta: výhra domácích

"Vyrovnaný zápas. Věřím ve výhru Ostré, která bude hrát více v klidu."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích