0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 17:00

21.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase s minimem šancí se zrodila remíza


Branky


10

O záchranu bojující Nymburk přivítal na svém hřišti Kladno, kterému se v poslední době velmi daří. Žádná extra podívaná to nebyla a šancí bylo jako šafránu. Nakonec se rozhodovalo v penaltovém rozstřelu, ve kterém uspěli hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pozorné obrany gól nedovolily

Zápas mezi Nymburkem a Kladnem se odehrával převážně mezi oběma pokutovými územími. Hrálo se ve vysokém tempu a nasazení, ale šance nepřicházely. Když už si někdy vytvořil příležitost, tak úřadovali brankáři. Nutno podotknout, že kladenský Vokoun si připsal dva důležité zákroky a uchránil Kladno před inkasovaným gólem.

 

Kladenští byli sice po většinu první půle lepší na balonu ale šance si nevytvářeli, nebezpečnější byl domácí Polaban. Jenže ani jednomu z týmů se branku vstřelit nepodařilo a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

I přes vyloučení Nymburk udržel čisté konto

Druhý poločas nezačal pro Nymburk šťastně. V 55. minutě byl vyloučen Tomáš Dudla, když podrazil soupeře v nadějné příležitosti. Od této chvíle bylo jasné, že se domácí budou hlavně bránit. Kladno dobývalo, ale vážnější šanci si nevytvořilo. Nymburští ukázali, jak se bojuje v deseti hráčích. Hráli na hranici sebeobětování, ještě více se semkli a bojovali jeden za druhého. 

 

Nakonec se žádná z šancí neuchytila a zápas došel až do penalt, ve kterých bylo úspěšnější Kladno. Dominik Šíma proměněnou penaltou přisoudil Kladenským bonusový bod.



Sestavy


SK Polaban Nymburk
P. Plaček [-] - T. Vobořil [-] , M. Bohdan [-] , M. Čuřík [-] , O. Bejbl [-] , M. Daněk [-] , J. Dudek [-] (46. M. Korec [-] ) , M. Škarecký [-] (64. P. Hobík [-] ) , T. Dudla [-] , R. Novotný [-] (77. J. Zorkler [-] ) , M. Kotek [-]

SK Kladno
M. Vokoun [-] - T. Borák [-] , P. Bartoš [-] , Š. Hanzlík [-] , F. Suchý [-] , V. Kalina [-] - J. Růžička [-] , D. Čížek [-] , A. Holub [-] , D. Šíma [-] - V. Kraus [-]

ŽK: 45. D. Šíma , 76. P. Bartoš , 85. Š. Hanzlík . ČK: 55. T. Dudla .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Bednář Jaroslav - DRÁBEK Drahoslav, BRYCHTA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Patrik Voleský
Tip experta: výhra hostů

"Kladno je ve velké formě. Podle mě zvládne vyhrát."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů