1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 10:15

20.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj o špičku tabulky zvládla lépe Hostouň a bere dva body


Branky


9

Šlágr kola, který měl napovědět, jak se bude tabulka divize B dále vyvíjet, dopadl lépe pro fotbalisty Hostouně. Stadion Na Spořilově navštívilo 400 diváků, kteří se rozhodně nenudili. Zápas došel až do pokutových kopů, ve kterých byli úspěšnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převahu Brandýsa korunoval gólem Folwarczny

Hned od úvodu záapasu bylo znát, že se v tomto utkání hraje o hodně. Brandýs zvolil jednodušší hru, nechtěl si komlikovat život a volil taktiku nakopávaných míčů. Hostouň se naopak snažila hrát svůj typický kombinační fotbal. To se jim však tak úplně nedařilo. Nedokázali se vyrovnat s důrazným stylem domácích a nevypracovali si téměř žádnou gólovou situaci. V držení míče sice hosté byli lepší, avšak nebezpečnějsí byli domácí. 

 

Několik střleckých pokusů si připsal domácí kapitán David Folwarczny, který byl velmi aktivní a svou kvalitou řídil hru domácích. Jeho poslední střela v první půli už brankou skončila a Brandýs tak vedl 1:0. 

 

Hostouň rychle na gól domácích odpověděla

Druhý poločas nezačal pro Brandýs zrovna šťastně a v 50. minutě již bylo vyrovnáno. Po samostatném úniku se prosadil Štěpán Hájek a bylo to 1:1. V 58. minutě bylo pro domácí ještě hůř. Po nedisciplinovanosti se nechal po druhé žluté kartě vyloučil František Klíma a Brandýs tak dohrával v deseti. Paradoxně to však hostům nepomohlo. Do velké šance se dostal pouze Radek Dosoudil jehož střela proletéla nad brankou.

 

Domácí fotbalisté se více semkli a bojovali o nadějný výsledek. Utkání nakonec dospělo až do penaltového rozstřelu, který byl velmi napínavý. Rozhodovala až desátá serie. Brankář Hostouně Patrik Czehowsky penaltu vyrazil a zkušený Petr Trapp přisoudil hostům bod navíc. Hostouň se tak díky dvěma získaným bodům udržela na první příčce tabulky a míří za postupem do ČFL.



Ohlasy k zápasu


FK Brandýs nad Labem, z.s.
Petr Špaček - člen výboru: "Při vší účtě k soupeři jsme v zápase na hřišti dominovali. Byli jsme lepším a nebezpečnějším mužstvem. Když budeme takhle hrát a bojovat každý zápas, v souboji o nejvyšší příčky se určitě neztratíme. Pro nás je to ztráta tří bodů."

Sokol Hostouň
Lukáš Horníček - vedoucí mužstva: První půli jsme byli lepší v držení míče, ale Brandýs byl nebezpečnější a měl více šancí. Nejvíce hrozil kapitán Folwarczny, který nám dal i branku. Do druhé půle jsme změnili taktiku a měli jsme nějaké šance. Vyloučení domácího Klímy na naši hru nemělo zásadní vliv. Po celý zápas jsme se nedokázali vyrovnat s nasazením a důrazem Brandýsa."



Sestavy


FK Brandýs nad Labem, z.s.
J. Bodlák [-] - P. Malý [-] , J. Stross [-] , J. Reichert [-] , M. Baloun [-] - M. Urban [-] (86. M. Stross [-] ) , D. Folwarczny [-] , M. Dosoudil [-] (92. M. Kovařík [-] ) , F. Braborec [-] , J. Prokop [-] - F. Klíma [-]

Sokol Hostouň
P. Czehowsky [-] - Š. Hájek [-] , L. Vegricht [-] (36. M. Vojtěšek [-] ) , J. Kabele [-] , K. Kulhavý [-] (88. D. Věchtík [-] ) , T. Marek [-] , V. Laušman [-] , K. Charvát [-] , P. Trapp [-] , R. Dosoudil [-] , M. Vašák [-]

ŽK: 30. P. Malý , 53. F. Klíma , 85. D. Folwarczny - 53. V. Laušman , 79. M. Vašák . ČK: 58. F. Klíma .
Počet diváků: 401. Rozhodčí: OPOČENSKÝ Vojtěch - STARÝ Dominik, HLAVÁČEK Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

František Moláček

Expert: Jakub Pachl
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích