2:1
(0:0)
87. P. Vobořil (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 10:15

20.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nesmírně cenná výhra Libiše v boji o záchranu


Branky


50. V. Stibora , 85. T. Kvída - 87. P. Vobořil (p.)
9

Domácí fotbalisté proti Ostré sehráli skvělé utkání zejména v defenzivě a to byl základní kámen úspěchu. Nakonec se dočkali i dvou vstřelených branek a zápas dovedli do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj mezi vápny

Utkání bylo důležité pro oba celky. Nicméně při pohledu na tabulku bylo zcela jasné, že domácím by se tři body ve vyrovnané spodní části tabulky zatraceně hodily. Libiš začala aktivně a bojovnost a chuť poprat se o vítězství zdobily domácí. K žádné šanci to ale nevedlo. Ostrá působila v defenzivě sebejistě a bojovalo se nejčastěji mezi vápny.

 

Ostrá v průběhu poločasu převzala iniciativu, byla i trochu aktivnější, ale k ohrožení branky to nevedlo. První poločas tak skončil bezbrankovým výsledkem.

Libiš se prosadila dvakrát a zaslouženě brala body

Druhý poločas začal pro domácí přesně tak, jak si přáli. Rychlým gólem se ujali vedení. V 50. minutě se na hranici vápna uvolnil Vladimír Stibora a nechytatelnou střelou poslal kohouty z Libiše do uklidňujícího vedení - 1:0. Domácím narostla křídla a bylo na nich znát, že vstřelený gól jim vlil krev do žil. Hráči Ostré se také snažili o vstřelení gólu, ale v zápase jim vždy k vytvoření stoprocentní šance něco chybělo.

 

Závěr utkání byl velmi hektický. Libiš 5 minut před koncem odskočila na rozdíl dvou branek. Rychlý brejk do otevřené hostující obrany zakončil obránce Tomáš Kvída, a zdálo se, že je rozhodnuto. V 87. minutě však v pokutovém území fauloval domácí Macháček fauloval a kopala se penalta. Tu chladnokrevně proměnil Petr Vobořil a vykřesal pro Ostrou ještě naději. Gól však už nepadl, přestože domácí Libiš zápas nedohrála v komletním složení. V nastaveném čase byl po druhé žluté kartě vyloučen střelec první branky Vladimír Stibora.

 

Libiš si tak připsala veledůležité tři body a unikla tak minimalně na týden ze sestupových příček. Přiblížila se tak Ostré na 5 bodů, která stále zůstává na 11. místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš
Václav Havel - asistent trenéra: "Veliká spokojenost. Byl to kvalitní zápas. Soupeř hrál velmi kombinačně. My jsme ale dobře bránili a nepouštěli hosty do šancí. První půli se hrálo od vápna k vápnu. Po přestávce jsme dali gól. Soupeř se sice snažil vyrovnat, ale druhý gól jsme v závěru vstřelili my. Velká pochvala pro kluky,protože dodrželi stanovenou taktiku. Kaňkou je pouze vyloučení Stibory v závěru."

Sportovní sdružení Ostrá
Josef Červinka - sekretář: "První půli jsme byli aktivnější, ale šance jsme si nevypracovali. Druhý poločas byli naopak domácí lepší. Chtěli jsme samozřejmě bodovat, ale neměli jsme tolik šanci na to, aby se to povedlo."



Sestavy


TJ Sokol Libiš
M. Brožek [-] - M. Pešek [-] , T. Vaněk [-] (87. P. Macháč [-] ) , P. Tylšar [-] , T. Stejskal [-] , P. Macháček [-] , M. Šobr [-] , V. Stibora [-] , L. Bíba [-] , M. Hrnčíř [-] (70. P. Dobrovolný [-] ) , T. Kvída [-]

Sportovní sdružení Ostrá
M. Keller [-] - J. Kamlach [-] (74. J. Řezníček [-] ) , V. Pečínka [-] , D. Poběrežský [-] , T. Moudrý [-] , M. Horák [-] , D. Hudec [-] , P. Vobořil [-] , K. Mareš [-] (65. M. Šimáček [-] ) , M. Bodlák [-] (77. M. Novotný [-] ) , B. Tvrzník [-] (65. T. Petr [-] )

Počet diváků: 115. Rozhodčí: Průcha Miroslav - NĚMEC Václav, VYCHODIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

František Moláček

Expert: Jakub Pachl
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza