4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 10:15

19.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rakovničtí vyhráli po sérii čtyřech proher


Branky


9

Rakovničtí fotbalisté odehráli poprvé na jaře doma zápas na přírodní trévě a na jejich výkon to mělo příznivý vliv. Proti oslabené Březové, které v ofenzivě citelně chyběl snajpr Vaněček, vyhráli zaslouženě a jednoznačně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod patřil domácím, což vyjádřili gólově

Domácí fotbalisté vlétli do zápasu s chutí a chtěli jednoznačně dát zapomenout na nevydařený start jara. Byli to Rakovničtí, kdo diktoval tempo hry. Na hráčích byla viděl obrovská touha zvládnout zápas za tři body. Góly na sebe nenechaly dlouho čekat. Už v 8. minutě se měnilo skóre. Rychlou akci zakončil Stanislav Mařík důraznou střelou uvnitř pokutového území a Rakovník vedl 1:0. 

 

Na kopačky domácích se touto brankou dostal klid a pohoda. Domácí diváci se konečně bavili fotbalem a Březová, které citelně chyběl obávaný kanonýr Vaněček, se stále jen bránila. V 16. minutě zahrával přímý kop domácí Adam Vrána, jeho pokus obrana odvrátila na hranici vápna. Tam se míče chopil Mařík, pohrál si s obráncem a skvělou trefou poslal Rakovník do dvoubrankového vedení. Po vstřeleném gólu Tatran přeci jen trochu polevil a výsledkem bylo několik náznaků šancí hostí. Bohužel pro ně, zůstalo jen u toho. Pozorně hrající obrana domácích jim více nedovolila, brankář Kabele zůstával téměř bez práce.

Mařík dokonal hattrick a zápas se už jen dohrával

Druhý poločas začali opět aktivněji domácí. Tlačili se více před branku Březové a chtěli vstřelit uklidňující třetí gól. To se jim podařilo v 56. minutě. Aktivní Daniel Novák navedl míč do vápna, vybídl Maříka a střelec dne si věděl rady - 3:0. 

 

Rakovník tak definitivně zlomil odpor Březové a hlídal si vedení. Hosté byli smířeni, že si žádný bod neodvezou a nakonec si v průběhu zápasu nevytvořili jedinou vážnější šanci. Gólový účet zápasu tak uzavřel opět Rakovník. V 90. minutě potáhl míč Kingsley Emumejakpo Omovie, který zahrál velmi povedený zápas, a předložil jej Ryškovi, který zvýšil na konečných 4:0.

 

Tatran Rakovník se tak dotáhl už pouze na dva body za předposlední Most a dal signál ostatním týmům, že se ještě určitě nesmířil ze sestupem do krajského přeboru a popere se o záchranu v divizi.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník
David Svoboda - sekterář: "Prodali jsme konečně povedenou přípravu. Povedl se nám začátek, dali jsme rychlý gól. Soupeř neměl jedinou šanci. Třetí gól utkání zlomil. Byl to jednoznačný zápas v naší režii."




Sestavy


TJ Tatran Rakovník
P. Kabele [-] - D. Novák [-] , V. Hradecký [-] (89. L. Černý [-] ) , P. Vecka [-] , S. Mařík [-] (84. P. Junek [-] ) , T. Rothe [-] (73. Y. Kutafin [-] ) , A. Nesládek [-] (80. M. Ryška [-] ) , M. Verner [-] , J. Bredler [-] , K. Omovie [-] , A. Vrána [-]

FK Olympie Březová
T. Martinec [-] - T. Veselovský [-] , D. Horvát [-] , V. Neudert [-] (63. D. Nimrichter [-] ) , D. Peterka [-] (77. M. Burkyt [-] ) , M. Stockner [-] (57. P. Veselý [-] ) - M. Kratochvíl [-] (77. M. Slabyhoudek [-] ) , V. Vrtělka [-] , D. Kursa [-] - D. Martinec [-] , R. Stöckner [-] (70. T. Bereczký [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Martínek Petr - MRKÁČEK Michal, LINHART Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Jan Bartoň
Tip experta: remíza

"Rakovník je sice beznadějně poslední, ale Březovou dokáže potrápit."

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů