Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 10:15

19.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Demolice mosteckých fotbalistů na hřišti Motorletu


Branky


25. J. Vojta , 40. D. Kostka , 50. J. Vojta , 52. J. Vojta , 71. O. Měska , 89. F. Kutina - 43. J. Zigmund , 68. J. Zigmund
9

Zápas se postupně proměnil v jednoznačnou záležitost. Trápící Most se zmohl pouze na korigování stavu a znovu potvrdil, že v úvodu jara je stále v krizi. Motorlet celý zápas dominoval a utkání zaslouženě ovládl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Most vstřelil před poločasem gól naděje

Utkání mělo jasný průběh od prvních minut. Domácí tým byl nabuzený a pustil se do svého protivníka s velkou vervou. Most úvodnímu tlaku odolal a začal se postupem času osmělovat. Ve 25. minutě už se měnilo skóre. Po přesné přihrávce Ondřeje Měsky se trefil nekompromisně Jakub Vojta - 1:0. Motorlet přesně tohle potřeboval, více se uklidnil a v klidu kombinoval. Ve 40. minutě přišel druhý gól v síti Mostu. Po dlouhém autu Davida Scharfa se na malém vápně prosadil Dominik Kostka - 2:0.

 

V závěru však přišla komplikace pro domácí a gól naděje Mostu. Po nenápadné akci snížení obstaral Jiří Zigmund. Druhý poločas tak sliboval zajímavou podívanou.

Dominance Motorletu po pauze

Druhý poločas ale nezačal náporem Mostu. Vstřelený gól hostům nijak nepomohl a tak hráli domácí. Dva rychlé góly zápas zlomily a srazily Mosteckým vaz. Ve 49. minutě se ze skrumáže před brankou Nejedlého trefil opět jakub Vojta 3:1. A o 4 minuty později to bylo už o tři branky. Po velké chybě hostujícího brankáře Jakub Vojta dokonal hattrick.

 

Poté se hra vyrovnala a uklidnila. Most se znovu dostal do hry, když v 66. minutě opět skóroval Jiří Zigmund, který jako jeden z mála snesl přísnější měřítko v mosteckém dresu. Obrat se však nekonal, Motorlet na inkasovaný gól zareagoval aktivitou. V 70. minutě se po skvělé akci Čepeláka prosadil Ondřej Měska, když doklepával do odkryté branky - 5:2. V závěru zápasu střídající Filip Kutina udělal tečku za výsledkem přesnou střelou k tyči - 6:2.

 

Motorlet zaslouženě porazil vysoko Most 6:2 a posunul se na páté místo. Naopak Most zůstává stále patnáctý. Horším faktem je, že se mu na jaře vůbec nedaří, uhrál zatím pouhé 2 body a inkasoval už 16 branek. 



Sestavy


FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - M. Čepelák [-] , D. Dvorský [-] (65. D. Radosta [-] ) , J. Rajnoch [-] , D. Mařík [-] (70. M. Filip [-] ) , O. Měska [-] (70. T. Rossmann [-] ) , P. Štěpánek [-] , J. Vojta [-] (78. J. Jonáš [-] ) , D. Kostka [-] (78. F. Kutina [-] ) , D. Scharf [-] , L. Kučera [-]

Mostecký fotbalový klub
J. Nejedlý [-] - J. Kotlan [-] , L. Šípek [-] , M. Tancoš [-] , J. Zigmund [-] (73. J. Hejtmánek [-] ) , D. Kasal [-] (46. M. Macháček [-] ) , J. Králík [-] , E. Rilke [-] , J. Benda [-] , P. Linka [-] (80. J. Vaněk [-] ) , M. Vait [-] (58. K. Kodeš [-] )

ŽK: 88. L. Šípek .
Počet diváků: 159. Rozhodčí: Babka Ondřej - BENEDIKT Ladislav, MUSIL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

František Moláček

Expert: Jan Bartoň
Tip experta: výhra domácích

"Tady by to měl být jednoznačný zápas v režii Motorletu."

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích