2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 10:15

18.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Efektivnější Chomutov urval tři body


Branky


10

Chomutovští vstupovali do utkání jako favorit a nakonec tuto roli dokázali naplnit. Nutno však dodat, že po většinu zápasu tahali za kratší konec provazu a rakovničtí fotbalisté je nejednou dostali pod velký tlak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chomutov i přes vydařený úvod vyšel gólově naprázdno

Na krásné přípravném trávníku chomutovského stadionu začali lépe domácí. Hosté z Rakovníka neměli tak dobrý pohyb a při zisku míče kazili, a tak se dostávali pod tlak. Efektivita chomutovského celou však byla nulová. Dvakrát v tutové šanci zachránila hostujícího brankáře Kabeleho tyč za jeho zády.

 

Domácí se stále hnali do útoku, ale finální fáze se jim nedařila.Hoste se v závěru poločasu začali stále více osmělovat a mohli to dokonce vyjádřil gólově. Minutu před koncem poločasu natáhl za vápnem Novák a jeho pokus skvěle vyrazil brankář Švejda.

Tlak Rakovníka body nepřinesl

Jestli domácí fanoušci čekali nápor svých oblíbenců, museli být zlamáni. Rakovník nastoupil do druhé půle velmi srdnatě a bojovně a přitlačil chomutovské před jejich branku. V koncovce však byli hosté neškodní. Přišel tak nečekaný trest na druhé straně. V 55. minutě po rychlé akci a následném centru se hlavou prosadil Turek - 1:0. Hosté ale pokračovalo dále v aktivní hře a dostalo se jim odměny. V 67. minutě Mařík povedenou průnikovou přihrávkou poslal do šance Hradeckého a ten se nemýlil - 1:1.

 

Chomutovu tento stav pochopitelně nevyhovoval a začal stupňovat svůj tlak. Jenže kvůli nepřesnostem to k žádné větší šanci nevedlo. Až čtyři minuty před koncem se po závaru dostal ke střele domácí Mužík a jeho tečovaná rána skončila v síti - 2:1. V pošle i minutě ještě dostal červenou kartu hostující Dolák a dokonal tak zmar Rakovníka. I přes kvalitní výkon si hosté neodvezli ani bod a zvítězili šťastnější domácí.



Ohlasy k zápasu


FC Chomutov
Radek Zaťko - jednatel: "Zasloužená výhra. První poločas jsme měli herní převahu a pokračovalo to i po přestávce. Ke konci zápasu jsme se dostávali do gólových šancí a jednu z nich proměnili ve vítězný gól."




Sestavy


FC Chomutov
R. Švejda [-] - P. Gedeon [-] (75. T. Svoboda [-] ) , L. Svoboda [-] (83. J. Maršálek [-] ) , M. Klimeš [-] , T. Kunart [-] , T. Janošík [-] , D. Hána [-] , F. Turek [-] (83. J. Mužík [-] ) , V. Kubík [-] , M. Chaloupka [-] , M. Boček [-]

TJ Tatran Rakovník
P. Kabele [-] - M. Ryška [-] (46. T. Rothe [-] ) , D. Novák [-] (73. M. Verner [-] ) , V. Hradecký [-] , P. Vecka [-] , S. Mařík [-] , P. Junek [-] (65. L. Dolák [-] ) , A. Nesládek [-] (88. Y. Kutafin [-] ) , J. Bredler [-] , K. Omovie [-] , A. Vrána [-]

ŽK: 48. T. Kunart - 31. J. Bredler , 88. S. Mařík . ČK: 90. L. Dolák .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - DUDA Miroslav, TROJAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

František Moláček

Expert: Ondřej Brusch
Tip experta: výhra domácích

"Chomutov v domácím prostředí uhraje velmi dobrý výsledek a zvítězí."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích