D. Folwarczny 38. (p.)
F. Klíma 46.
2:1
(1:0)
64. M. Dudla
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 10:15

18.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brandýs udolal dalšího soupeře a přiblížil se čelu


Branky


38. D. Folwarczny (p.) , 46. F. Klíma - 64. M. Dudla
10

Zápas mnoho gólových situací nenabídl. Byla to spíše dietní podívaná, ale domácí Brandýs nakonec slavil výhru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Proměněná penalta v závěru dodala Brandýsu klid

Domácí fotbalisté začali aktivně a měli územní převahu. Ale s vytvářením šanci se jim už tak dobře nevedlo. Pro Brandýs bylo toto utkání velmi důležité, aby se udrželi v kontaktu se špičkou tabulky. A možná právě proto jim z počátku trochu chyběla lehkost.

 

Uklidnění přišlo až chvilku před poločasem. Ve 38. minutě byl nařízen pokutový kop, který bezpečně proměnil David Folwarczny - 1:0. 

Rychlý gól rozhodl o dalším vývoji zápasu

Jak se v první půli domácím hráčům tolik nedařilo, nástup do druhé půle měli jako z říše snů. Hned ve 46. minutě prostřelil Klima hostujícího brankáře Malíka. Brandýs tento fakt ukolíbal a iniciativu převzali hráči Nymburka.

 

Nymburští byli v této fázi zápasu lepší a vytvářeli si zajímavé příležitosti. Jejich převaha vyústila gólem v 64. minutě, kdy se trefil Martin Dudla - 2:1.

 

Výsledek byl tak stále otevřený. Brandýs trochu přidal na obrátkách a vytvořil si šanci na pojištění výsledku. V 80. minutě po rychlé akci přestřelil Prokop. Nymburští zahrávali řadu standardních situací, ale žádná se neuchytila.



Ohlasy k zápasu


FK Brandýs nad Labem
Petr Špaček - člen výboru: "Utkání moc fotbalové krásy nenabídlo. První poločas jsme měli uzemní převahu my, ve druhém zase soupeř. Na konci zápasu jsme byli šťastnější my, získali další tři body do tabulky a to je hlavní."

SK Polaban Nymburk
Jan Buryán - trenér: "Zápas jsme si prohráli sami. Vstup jsme měli dobrý, vytvořili jsme si brankové příležitosti. Mohli jsme z toho vytěžit víc. Soupeř dal gól ze sporné penalty, druhý gól jsme inkasovali po špatné rozehrávce. Druhý poločas jsme byli lepší. Pokud budeme takhle pokračovat, tak nemám strach, že by Nymburk měl hrát o záchranu až do posledního kola."



Sestavy


FK Brandýs nad Labem
J. Janáček [-] - J. Reichert [-] (78. L. Pechač [-] ) , M. Baloun [-] , P. Malý [-] , M. Stross [-] - M. Dosoudil [-] , M. Kubeš [-] (46. M. Moravský [-] ) , D. Folwarczny [-] , M. Urban [-] (70. M. Kovařík [-] ) , J. Prokop [-] - F. Klíma [-]

SK Polaban Nymburk
A. Malík [-] - J. Zorkler [-] , M. Korec [-] (51. M. Čuřík [-] ) , M. Bohdan [-] , M. Kotek [-] (83. V. Herčík [-] ) , M. Daněk [-] , J. Dudek [-] , P. Hobík [-] (62. M. Dudla [-] ) , T. Dudla [-] , R. Novotný [-] , F. Vyskočil [-]

ŽK: 5. M. Baloun , 54. M. Urban , 71. F. Klíma - 86. T. Dudla .
Počet diváků: 322. Rozhodčí: Vokoun Daniel - ŠVAGR Tomáš, NEJEDLO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

František Moláček

Expert: Ondřej Brusch
Tip experta: výhra domácích

"Brandýs zvládl obě dvě jarní utkání, a proto je mým tipem výhra domácího týmu."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích