0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 16:00

18.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostouň znovu vyhrála a osamostatnila se na špici tabulky


Branky


10

Na umělé trávě v Sokolově na hřišti dominoval jen jeden tým. Lídr z Hostouně udělal ze zápasu jednoznačnou záležitost. Březové nakonec nasázel čtyři góly a slavil tak další výhru z cestě za vytouženým cílem - postupem do ČFL.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas vyhráli hosté

Hostouň do zápasu vstoupila opatrně. Fotbalisté Březové naopak začali aktivní hrou, která nesla ovoce v podobě vytvořených akcí. Hlavně díky výborné hře útočníka Vaněčka si domácí vypracovali dvě slibné příležitosti, ale bez gólového efektu. 

 

Když už se zdálo, že rozuzlení přinese až druhý půle, tak udeřilo na druhé straně. Prosadil se Lukáš Vegricht, který prožívá gólově velmi vydařené období a favorit vedl.

Hostouň přidala tři góly a zápas jasně ovládla

Domácí vstupovali do druhé půle s tím, že chtějí co nejdříve vyrovnat. Své plány ale mohli roztrhat hned po šesti minutách. To se totiž trefil Kamil Kulhavý a bylo to 0:2. 

 

Březová už neměla dostatek díl na zvrat v utkání. Hostouni naopak narostla ještě větší křídla a na hřišti dominovala a kontrolovala průběh. V 73. a 76. minutě navíc přidal dva slepené góly Štěpán Hájek a hosté zápas už jen dohrávali. Spolehlivá obrana Hostouně domácím už nic nedovolila a tak se zrodilo jednoznačné vítězství.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová
Petr Peterka - trenér: "Chtěli jsme uhrát nějaké body, ale soupeř byl velmi kvalitní. První poločas byl z naší strany dobře odehraný. Neproměnili jsme však šanci a soupeř se poté dostal do vedení. Na začátku druhé půle udělali naši zadáci chybu a soupeř vstřelil druhý gól, který utkání zlomil. Hostouň si to potom už pohlídala. My jsme hráli otevřeně, ale ke gólu to nevedlo. Naopak nás hosté ještě dvakrát potrestali."

Sokol Hostouň
Lukáš Horníček - vedoucí mužstva: "První půle byla vyrovnaná. Sice jsme měli více šancí, ale tutovku zahodil ve 30. minutě soupeř. Paradoxně jsme z protiútoku šli do vedení. Po druhém gólu bylo rozhodnuto a zápas se jen dohrával. Soupeř hrozil hlavně z brejků, ale žádný nevyužil. My jsme pak ještě přidali dva góly a zaslouženě vyhráli"



Sestavy


FK Olympie Březová
T. Martinec [-] - M. Stockner [-] (56. M. Kratochvíl [-] ) , V. Neudert [-] , D. Horvát [-] , T. Veselovský [-] , D. Peterka [-] (81. M. Burkyt [-] ) - V. Vrtělka [-] (80. M. Slabyhoudek [-] ) , D. Kursa [-] - D. Vaněček [-] , D. Martinec [-] (67. T. Bereczký [-] ) , R. Stöckner [-]

Sokol Hostouň
V. Kudrna [-] - Š. Hájek [-] , L. Vegricht [-] (72. T. Marek [-] ) , J. Kabele [-] (85. Š. Kárník [-] ) , K. Kulhavý [-] (81. D. Věchtík [-] ) , M. Vojtěšek [-] (90. J. Hanuščík [-] ) , V. Laušman [-] (88. R. Linc [-] ) , K. Charvát [-] , D. Viduna [-] , R. Dosoudil [-] , M. Vašák [-]

ŽK: 88. M. Kratochvíl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Štrincl Pavel - ŠLAPÁK František, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

František Moláček

Expert: Ondřej Brusch
Tip experta: výhra hostů

"Hostouň to nebude mít snadné, ale přiveze všechny tři body."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích