3:1
(2:0)
52. V. Přeučil (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

18.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V obrovské formě hrající Souš porazila i Zbuzany


Branky


10

Bojovný výkon hráčů z městské části Mostu na Zbuzany platil. Souš k tomu navíc přidala nástavbu v podobě fotbalovosti a zrodil se velmi zajímavý výsledek. Zápas rozhodně nenudil a bylo v něm k vidění spousta zajímavých situací.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka v úvodu utkání nakopla Souš

Domácí fotbalisté chtěli zaskočit Zbuzany aktivní hrou hned od úvodních minut. Hosté jakoby se zapomněli v šatně a už prohrávali 0:1. Ve 3. minutě přišel centr z levé strany, první střela byla ještě zablokovaná, ale s dorážkou už si věděl rady Jiří Zápotocký. Hosté působili zaskočeně a domácí povzbuzení gólem byli na koni. Zbuzany až příliš spolehaly na svojí fotbalovost a technickou vyspělost. Souš vsadila na jiné zbraně. Hráči příkladně dřeli, bojovali jeden za druhého a hostům nedali ani metr prostoru. To Zbuzanům činilo velké problémy.

 

Postupem času se obrázek hry vyrovnal a osmělili se i hosté. Ale skóre se záhy měnilo na domácí straně. Ve 41. minutě se míč dostal k nohám Dominika Nobsta, který s hranice penaltového puntíku napálil míč k tyči - 2:0. Toto byla tečka za prvním poločasem, který výborným výkonem ovládla Souš.

Zbuzany se zlepšily, ale vyrovnat nezvládly

Nástup do druhé půle byl v režii hostů. Souš měla možná až příliš vylký respekt a nechala se zatlačit před vlastní branku. Toho Zbuzany využily v 52. minutě, kdy penaltu proměnil Vojtěch Přeučil - 2:1. Zdálo se, že tento moment může zbuzanské dokonale nakopnout. Také se tak stalo, zvýšili aktivitu a domácí musel podržet svými zákroky opět vynikající brankář Pettík. Když se zdálo, že Zbuzany nemají daaleko k vyrovnání, přišel jako blesk z čistého nebe gól na druhé straně. Po akci po pravé straně se trefil přesně Daniel Chodora a Souš opět vedla o dvě branky.

 

Domácí fotbalisté už svoje představení dovedli do vítězného konce a mohli se zaslouženě radovat ze zisku třech bodů a stoupají tak tabulkou stále výše. Zbuzany naopak znovu povrdily, že venkovní zápasy nejsou v letošní sezoně jejich silnou stránkou. Souš tímto výsledkem přeskočila právě svého soupeře a na vedoucí Hostouň ztrácí už jen dva body



Ohlasy k zápasu


FK Baník Most - Souš
Petr Černý - tajemník: "Zbuzany se představily jako kvalitní tým. Ukázali, že fotbal hrát umí velmi dobře. Naše hráče zdobila bojovnost a větší touha po vítězství. Pomohlo nám, že jsme dali z první akce gól a do šatny přidali druhý. Ve druhém poločase do toho Zbuzany vletěly, ale dokázaly jen snížit z penalty. Poté se trefil Chodora a to nás opět uklidnilo."




Sestavy


FK Baník Most - Souš
F. Pettík [-] - D. Nobst [-] (90. M. Hlaváček [-] ) , J. Zápotocký [-] (82. V. Štípek [-] ) , Z. Weickert [-] (70. K. Christof [-] ) , D. Chodora [-] (77. P. Vávra [-] ) , D. Matyáš [-] , M. Prokop [-] , T. Karlovec [-] (34. V. Popelka [-] ) , P. Bohata [-] , B. Hudec [-] , V. Pátek [-]

FK Zbuzany 1953
P. Víšek [-] - R. Kalod [-] , M. Lička [-] , V. Přeučil [-] , R. Šírl [-] , O. Kejha [-] , M. Říha [-] (69. M. Lohoyda [-] ) , L. Bielesz [-] , J. Kordiák [-] , D. Matějka [-] (82. M. Kincl [-] ) , M. Maleček [-]

ŽK: 20. D. Matyáš .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Pekař Eduard - MILNER Michal, TEUBER Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

František Moláček

Expert: Ondřej Brusch
Tip experta: výhra domácích

"Velmi zajímavé utkání. V roli favorita jsou Zbuzany, ale Souš je doma silná. Čekám překvapení, a proto tipuji výhru domácího týmu."

Tip: výhra domácích

Tip: remíza