Přestřelka v Mostě skončila remízou a rozhodovaly penalty


11

Velmi důležitý souboj pro oba celky, kteří bojují o záchranu v soutěži. Nehrál se nijak taktikou svázaný fotbal, padlo hned 6 branek. Byo se opravdu na co dívat a skóre se přelévalo z jedné strany na druhou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnanou první půli vyhrál Ostrov

Hned od začátku utkání byla důležitost zápasu znát. Ve 4. minutě se Ostrov  dostal do vedení, když se trefil Michal Kobera. Oba celky i po této brance hrály opatrně a šancí moc k vidění nebylo. Ani kombinace se týmům nedařila, byla často nepřesná. Mostečtí poté hru zjednodušili a snažili se obranný val Ostrova překonat dlouhými nákopy, to však ale ovoce nepřineslo. První poločas tak skončil hubeným vedením Ostrova.

 

 

Ofenzivní hody ve druhé půli

Kdo čekal podobně nezajímavý průběh jako v první půli, musel být příjemně překvapen. Hned v úvodní minutě druhého poločasu se prosadil po závaru ve vápně domácí Jiří Zigmund a bylo vyrovnáno. Ostrov se ale nevhtěl s tímto stavem spokojit a zvýšil aktivitu. To však nabízelo mosteckým volná okénka v hostující obraně. Jedno z nich využil Jan Králík a poslal Most v 57. minutě do vedení 2:1.

 

Záhy bylo ale vyrovnáno. Prosadil se hostující Lukáš Jankovský a korunoval tak zlepšenou hru Ostrova. Chvíli na to spálil velkou šanci hostující Kobera. Zápas pozvolna plynul k remízovému závěru, když však dostal Most v 81. minutě výhodu přímého volného kopu poblíž pokutového území. S nabízenou příležitostí si náramně poradil Jan Králík a Most opět vedl, tentokrát 3:2. Ostrov vrhl všechny síly do útoku a nakonec mosteckým tři body sebral. V 85. minutě se trefil František Nedbalý a zápas šel za stavu 3:3 do penalt.

 

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hostující fotbalisté a Most tak uhrál jen bod. Po průběhu utkání, kdy ještě na počátku 85: minuty vedl to pro domácí bylo zcela jistě zklamání a ztráta.



Ohlasy k zápasu



FK Ostrov, z.s.
Ivan Filip - trenér: "Pro oba týmy to bylo důležité utkání. Hrajeme o záchranu a dnešní duel byl prakticky o šest bodů. První půle byla vyrovnaná. Soupeř nakopával balony, ale mezihra chyběla z obou stran. Začátek druhé půle nám nevyšel, ale od 60: minuty jsme byli lepším týmem. Chvíli před třetím inkasovaným gólem neproměnil velkou šanci Kobera. V závěru jsme otevřeli hru a naštěstí se nám podařilo vyrovnat. Jsme rádi za zvládnuté penalty a za dva body."



Sestavy


Mostecký fotbalový klub o.p.s.
P. Hanus [-] - M. Macháček [-] , L. Šípek [-] , M. Tancoš [-] , J. Zigmund [-] , D. Kasal [-] , J. Králík [-] , E. Rilke [-] (63. K. Kodeš [-] ) , J. Benda [-] (73. D. Valenta [-] ) , P. Linka [-] , M. Vait [-]

FK Ostrov, z.s.
M. Süttö [-] - O. Nýber [-] , Z. Vondráček [-] , J. Vrba [-] (76. L. Plos [-] ) , M. Rašman [-] , F. Nedbalý [-] , M. Kobera [-] , J. Dušek [-] , M. Matoušek [-] , L. Jankovský [-] , J. Janda [-]

ŽK: 28. M. Vait , 44. J. Králík , 87. J. Zigmund - 30. F. Nedbalý , 80. M. Rašman .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Cihlář František - KUBEC Václav, PATÁK Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 3. 2019 10:33
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

František Moláček

Expert: Ondřej Brusch
Tip experta: výhra hostů

"Myslím si, že těsné vítězství vybojuje Ostrov."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích