0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 10:15

18.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nulová produktivita stála Neratovice tři body


Branky


10

Obrovské množství šancí zahodili domácí fotbalisté a tak zápas skončil bezbrankovou remízou. Celé utkání bylo v režii Neratovic, ale koncovka byla mizerná. Ostrá tak zápas dovedla k remíze a po penaltách brala bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Břevno dvakrát zachránilo hosty

Prvních dvacet minut bylo vyrovnaných. Míč měli více na kopačkách hráči z Ostré, avšak k ohrožení branky to nevedlo. Domácí favorit se zahříval pomalu, ale stupňoval tempo. Zavěř první půle už byl zcela v režii neratovických fotbalistů a zdálo se být otázkou času, kdy padne první gól. Nejblíže k němu měli Martin Rejman a Václav Vorasický, kteří orazítkovali břevno hostující branky.

 

Do konce prvního poločasu Neratovice ještě zahrávali několik standartních situací, ale obrana Ostré se se štěstím ubránila a poločasový výsledek byl bezbrankový.

Střelecké trápení neratovických fotbalistů

Ve druhé půli domácí ještě přidali. Ostrou mačkali jako citron, ale jako by urazili fotbalovou štěstěnu. Neratovice zahrávali neskutečné množství rohových kopů a standartních situací, ale ani to nevedlo ke vstřelení úvodní branky utkání, která by dost možná utkání rozhodla. Domácí se doslova předháněli v neproměňování šancí, postupně selhali Regner, Hrdý, Moravec a Barták.

 

Gól visel vysloveně na vlásku, ale domácím se ho vstřelit nepodařilo. Je to tak pro ně komplikace v boji o nejvyšší příčky, naopak Ostrá vybojovala skvělé dva body.



Ohlasy k zápasu


FK Neratovice-Byškovice
Václav Marhan - manažer: "V prvních 20 minutách byl lepší soupeř, přesto jsme měli dvě čisté šance. Zbytek zápasu jsme byli jasně lepší my. Kopali jsme velké množství rohů, měli hodně zakončení, ale v podstatě jsme neohrozili bránu."

Sportovní sdružení Ostrá
Josef Červinka - sekretář: "Pro nás mají tyto 2 body cenu zlata. Objektivně byly Neratovice celý zápas lepší a měli vyhrát. Byli lepší a přehrávali nás, ale nám se nakonec podařilo neinkasovat. Dvakrát nás zachránilo břevno."



Sestavy


FK Neratovice-Byškovice
L. Dědek [-] - T. Chlumecký [-] , J. Pajkrt [-] , V. Regner [-] , V. Vorasický [-] - M. Rejman [-] (85. D. Duch [-] ) , R. Kokoška [-] - R. Hrdý [-] , J. Moravec [-] (67. S. Hrechko [-] ) - R. Šulc [-] , L. Stýblo [-] (75. M. Barták [-] )

Sportovní sdružení Ostrá
L. Novák [-] (85. M. Keller [-] ) - M. Bodlák [-] (73. T. Moudrý [-] ) , V. Pečínka [-] , D. Poběrežský [-] , M. Hošťálek [-] , M. Šimáček [-] , M. Horák [-] , D. Hudec [-] , P. Vobořil [-] , J. Knobloch [-] (75. K. Mareš [-] ) , J. Řezníček [-] (64. J. Kamlach [-] )

ŽK: 26. V. Regner , 59. J. Moravec , 84. R. Šulc - 44. M. Horák , 70. M. Bodlák , 85. L. Novák , 90. J. Kamlach .
Počet diváků: 126. Rozhodčí: Kvítek Michael - MRKÁČEK Michal, HORÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

František Moláček

Expert: Ondřej Brusch
Tip experta: výhra domácích

"Věřím Neratovicím, že doma zůstanou všechny tři body a poskočí na přední příčky."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích