0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 10:15

18.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladno odehrálo slušný zápas a bere tři body


Branky


10

Kladenským fotbalistům se vůbec nepovedl vstup do jarní části. Na hřišti Libiše, která má nejhorší bilanci na domácím hřišti že všech týmů, už chtěli bodovat. To se nakonec povedlo a kladenští vyhráli nejtěsnějším možným rozdílem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující moment zápasu

Hosté z Kladna k zápasu nastoupili bez absentujících Tótha, Čížka a Pechra. Naopak poprvé na jare se mezi tyče postavil zkušený brankář Tesař. Úvod zápasu patřil hostům z Kladna a už v 8. minutě se měnilo skóre. Na skvěle zahraný rohový kop Kaliny si naskočil nikým nehlídaný Filip Suchý a hosté vedli 1:0.

 

Po vstřeleném gólu kladenští trochu vyklidili pole, ale spolehlivě se bránili. Domácí Libiš se tak do větších šanci nedostávala. Kladno mělo šanci na zvýšení náskoku, ale Dominik Šíma svůj samostatný únik neproměnil. Do kabin se tak šlo za poločasového vedení hostů.

Poctivá defenziva Kladna

Domácí se hned od počátku druhé půle hnali za vyrovnáním. Vytvořili si i velmi slibné příležitosti, ale hostující obrana v čele se skvělým Tesařem odolala. Kladenská obranná fáze byla na slušné úrovni a jak se nakonec ukázalo, byla základem úspěchu. 

 

Domácí vyšli v zápase střelecky naprázdno a potvrdili tak jen svoji nelichotivou domácí bilanci. Kladno naopak zapsalo vydřenou výhru a přiblížilo se středu tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš
Václav Havel - vedoucí mužstva: "Začali jsme aktivně, tři šance jsme neproměnili. Bohužel platilo pravidlo nedáš - dostaneš, a ze standartky jsme inkasovali laciný gól. Pokračovali jsme v dobrém výkonu, vyrovnání viselo na vlásku. Hráli jsme nátlakovou hru, ale bohužel jsme už neměli dostatek sil na vyrovnání."

SK Kladno
Jan Pejša - trenér: "S výsledkem spokojeni jsme, potřebovali jsme už naplno bodovat po dvou prohrách. Z úvodu nás podržel brankář Tesař. Z prvního rohu jsme dali gól a to nás uklidnilo. Zápas jsme mohli zlomit před poločasem, ale Šíma svou šanci neproměnil. Domácí hráli nátlakovou hru se spoustou centrovaných míčů, ale naše obrana si poradila."



Sestavy


TJ Sokol Libiš
M. Brožek [-] - M. Pešek [-] , P. Dušek [-] (70. D. Kaiser [-] ) , T. Vaněk [-] (60. T. Kvída [-] ) , P. Tylšar [-] , P. Macháček [-] , M. Šobr [-] , P. Očovan [-] , V. Stibora [-] , P. Macháč [-] , P. Dobrovolný [-]

SK Kladno
J. Tesař [-] - T. Borák [-] , Š. Hanzlík [-] , F. Suchý [-] , V. Kalina [-] - J. Růžička [-] , A. Holub [-] , D. Šíma [-] - V. Procházka [-] , D. Richter [-] (86. T. Abrham [-] ) , V. Kraus [-] (90. F. Dejčmar [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Grimm Tomáš - SZIKSZAY Ladislav, LAFEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

František Moláček

Expert: Ondřej Brusch
Tip experta: výhra domácích

"Velmi těžké utkání, ale myslím si, že zvítězí domácí Libiš. Kladnu se na začátku jara nedaří."

Tip: výhra domácích

Tip: remíza